Çayelili Hemşerimiz Sanatçı Selçuk BALCI Mutluluğa ''EVET'' Dedi

Müzik dünyasının sevilen ismi Çayelili hemşerimiz Selçuk Balcı evlendi.

6.09.2022 09:09:00 0
Çayelili Hemşerimiz Sanatçı Selçuk BALCI Mutluluğa

    Ünlü sa­nat­çı­mız, 24 Ağus­tos Çar­şam­ba ak­şa­mı dü­zen­le­nen düğün tö­re­niy­le ha­ya­tı­nı gine Ça­ye­li­li hem­şe­ri­miz olan Ahsen Kar­toğ­lu ile bir­leş­tir­di. Dü­ğü­ne sanat ve si­ya­set dün­ya­sı­nın önde gelen isim­le­ri ka­tıl­dı.
    Ünlü şar­kı­cı Sel­çuk Balcı, geç­ti­ği­miz mart ayın­da ni­şan­lan­dı­ğı Ahsen Kar­toğ­lu ile dünya evine girdi. Çift, 24 Ağus­tos Çar­şam­ba ak­şa­mı An­ka­ra’da nikâh def­te­ri­ne imza attı. Bir otel­de dü­zen­le­nen gör­kem­li düğün tö­re­ni, sanat ve si­ya­set dün­ya­sı­nın önde gelen isim­le­ri­ni bu­luş­tur­du.
    Si­ya­set ve Sanat Dün­ya­sın­dan Yoğun İlgi gören Düğün tö­re­ni; An­ka­ra Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Man­sur Yavaş, Çan­ka­ya Be­le­di­ye Baş­ka­nı Alper Taş­de­len, An­ka­ra Kent Kon­se­yi Baş­ka­nı Halil İbra­him Yıl­maz, Kü­tah­ya Simav Kay­ma­ka­mı Bün­ya­min Ka­ra­loğ­lu, Es­ki­şe­hir Odun­pa­za­rı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Kazım Kurt'un yanı sıra sanat dün­ya­sın­dan Hü­se­yin Turan, Ba­ha­dır Tat­lı­öz, Seyfi Yer­li­ka­ya ve Mus­ta­fa Eke'nin de ara­la­rın­da bu­lun­du­ğu ka­la­ba­lık bir da­vet­li top­lu­lu­ğuy­la tören ger­çek­leş­ti­ril­di.
Ni­ka­hı Çan­ka­ya Be­le­di­ye Baş­ka­nı Kıydı
    Sel­çuk Balcı ve Ahsen Kar­toğ­lu, mutlu bir hayat için ko­nuk­la­rın önün­de “evet” di­ye­rek al­kış­lar ara­sın­da nikâh def­te­ri­ni im­za­la­dı. Çif­tin ni­kâ­hı­nı Çan­ka­ya Be­le­di­ye Baş­ka­nı Alper Taş­de­len kıydı. Nikâh şa­hit­lik­le­ri­ni ise Man­sur Yavaş, Halil İbra­him Yıl­maz ve Kazım Kurt yaptı.
Ba­la­yı­na Çık­ma­dan Kon­se­re Çıktı
    Kon­ser ma­ra­to­nu­na da devam eden Sel­çuk Balcı, yoğun sahne tak­vi­mi ne­de­niy­le ba­la­yı­nı er­te­le­di. Ünlü sa­nat­çı 27 Ağus­tos Cu­mar­te­si günü Sam­sun’da, 28 Ağus­tos Pazar günü Trab­zon’da, 30 Ağus­tos Zafer Bay­ra­mı’nda da İstan­bul’da kon­ser verdi. Balcı daha sonra kon­ser­le­ri­ne kısa bir mola ve­re­rek eşi Ahsen Kar­toğ­lu ile ba­la­yı­na çı­ka­ca­ğı­nı açık­la­dı.
        

 Haber Mer­ke­zi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °