Çayelili Tunahan Güler'den tarihi başarı

Ça­ye­li­li genç spor­cu­muz Tu­na­han Güler,

Güncel Haberler 1.11.2022 09:17:00 0
Çayelili Tunahan Güler

    Ça­ye­li­li genç spor­cu­muz Tu­na­han Güler, NPC Ligi Dubai'de Vücut Ge­liş­tir­me'de bir günde hem pro­fes­yo­nel lige çıktı hem de lig ya­rı­şı­nı ka­za­na­rak dün­ya­nın önem­li ya­rış­ma­la­rın­dan bi­ri­si olan Mr. Olym­pia'da ya­rış­ma hakkı ka­zan­dı.
    Dubai'de dü­zen­le­nen IFBB NPC Ligi'ne ama­tör ya­rış­ma­cı ola­rak ka­tı­lan Ça­ye­li­li hem­şeh­ri­miz Tu­na­han Güler, 1 gün için­de önce pro­fes­yo­nel lige çık­ma­yı, ar­dın­dan da pro­fes­yo­nel lig ya­rı­şı­nı ka­zan­ma­yı ba­şar­dı.
    40 spor­cuy­la ya­rı­şan Güler, daha önce vücut ge­liş­tir­me­de gö­rül­me­miş bir hızla en önem­li arena ola­rak gös­te­ri­len Mr. Olym­pia'da ya­rış­ma hakkı ka­zan­dı. Kasım ayın­da Las Vegas'ta fi­na­le çı­ka­cak olan genç spor­cu, Ham­dul­lah Ay­kut­lu ve Ahmet Enün­lü'den 27 yıl sonra ABD ka­pı­la­rı­nı açan spor­cu­muz oldu.
    Bizde Yeni Ça­ye­li Ga­ze­te­si ola­rak Ça­ye­li­li kar­de­şi­mi­zi canı gö­nül­den teb­rik edi­yor, il­çe­mi­ze ve ül­ke­mi­ze ya­şat­tı­ğı gurur için ken­di­si­ne şük­ran­la­rı­mı­zı su­nu­yo­ruz.
          

Haber Mer­ke­zi


Anahtar Kelimeler: Çayelili Tunahan Güler' tarihi başarı
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °