Çayelimizde Özel Çaydent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı!

sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile yoğun bir vatandaş topluluğu katıldı.

Yerel Haberler 2.02.2024 09:17:00 0
Çayelimizde Özel Çaydent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı!

Açılış programına Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Trabzon Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Önder Taşan, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile yoğun bir vatandaş topluluğu katıldı.

İlçe müftüsünün dualarının ardından kurdeleler kesildi, açılış konuşmaları yapıldı ve Özel Çaydent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucusu Diş Hekimi Hasan Kamil işyerine dair açıklamalarda bulundu:

"Burada Diş Hekimi Hümeyra Adalı ile beraber çalışacağız, ilerleyen zamanlarda uzman diş hekimlerini ekibimize katarak farklı branşlarda da hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu klinikte sadece modern teknolojinin son imkanlarını Çayelimize kazandırmakla kalmayıp aynı zamanda sosyal sorumluluk gereği okullarımızda, sivil toplum kuruluşlarımızda verilecek eğitimlere ve seminerlere katılmaya canı gönülden hazır olduğumu da belirtmek isterim. Burada siz değerli hemşerilerimize sıcak bir aile ortamı sunmak istedik. Ağız ve diş sağlığıyla ilgili tüm sorunlarınızı burada çözmek için çabalayacağız, umarız ki sizlere en iyi hizmeti sunmak için güvenilir bir adres olabiliriz. Son olarak sözlerimi sloganımızla bitirerek hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum: Sağlıklı Dişler, Mutlu Gülüşler!"

Haber-Foto: İbrahim SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °