"ÇAYELİNDE BAŞKANLIK İÇİN ZOR BİR SÜREÇ BAŞLAYACAK HAYIRLI OLSUN"

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan,

Yerel Haberler 22.08.2023 09:08:00 0

 AK Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı İshak Ka­ra­han, yerel se­çim­ler­de be­le­di­ye baş­ka­nı aday adayı olmak için gö­re­vin­den is­ti­fa etti.
 Baş­kan Ka­ra­han, teş­ki­lat­la­ra ka­tı­lım­dan ilçe baş­kan­lı­ğı­na ve aday aday­lık sü­re­ci­ne nasıl gel­di­ği­ni sos­yal medya he­sa­bın­dan yap­tı­ğı açık­la­ma ile an­lat­tı.
Ka­ra­han açık­la­ma­sın­da, 2007 yı­lın­da bir teş­ki­lat ne­fe­ri ola­rak ka­pı­sın­dan içeri gir­di­ğim, yıl­lar bo­yun­ca Rize İl Genç­lik Kolu Baş­kan Yar­dım­cı­lı­ğı, Ça­ye­li İlçe Baş­kan Yar­dım­cı­lı­ğı, Ça­ye­li Be­le­di­ye Mec­lis Üye­li­ği ve 6 yıl Ça­ye­li İlçe Baş­kan­lı­ğı yap­tı­ğım, her daim evim ve ikin­ci ailem ola­rak gör­dü­ğüm AK Par­tim adına 2024 yı­lın­da ya­pı­la­cak olan Yerel Se­çim­ler­de aday adayı ola­bil­mek adına Genel Mer­ke­zi­mi­zin yü­rüt­müş ol­du­ğu süreç kap­sa­mın­da İlçe Baş­kan­lı­ğı gö­re­vim­den af­fı­mı is­te­dim.
Görev yap­tı­ğım süre zar­fın­da gön­lü­nü kır­dı­ğım, rı­za­sı­nı alama­dı­ğım, bek­len­ti­si­ni kar­şı­la­ya­ma­dı­ğım kim varsa her­kes­ten he­lal­lik is­ti­yo­rum.
Yine bu sü­reç­te şah­sı­ma gü­ve­nen vede des­tek­le­ri­ni esir­ge­me­yen si­ya­si bü­yük­le­ri­me, bir­lik­te yol yü­rü­yüp mü­ca­de­le ver­di­ği­miz teş­ki­lat men­su­bu kar­deş­le­ri­me, abi­le­ri­me, ab­la­la­rı­ma ve de tabii ki her­kes­ten ve her şey­den fazla ihmal et­ti­ğim ama her daim ko­şul­suz şart­sız ar­kam­da duran aile­me canı gö­nül­den te­şek­kür edi­yo­rum.
Her bitiş yeni bir baş­lan­gıç­tır. Eğer teş­ki­la­tı­mız uygun görür, hem­şe­ri­le­ri­miz des­tek verir, hep­sin­den önem­li­si de Mev­lam nasip eder­se il­çe­me, doğ­du­ğum ve bü­yü­dü­ğüm, su­yu­nu içip ha­va­sı­nı so­lu­du­ğum, 43 yıl­dır bil­fi­il ya­şa­ya­rak her so­ru­nu­na ve her bek­len­ti­si­ne vakıf ol­du­ğum Ça­ye­li­me Be­le­di­ye Baş­ka­nı ola­rak hiz­met etmek is­ti­yo­rum.
Mev­lam en başta ilçem, aka­bin­de şah­sım adına ha­yır­lı olanı nasip ey­le­sin in­şal­lah…
Şim­di­lik kaydı ile BANA MÜ­SA­ADE ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
     Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °