ÇAYELİSPOR, KARACA İLE HEDEFE ADIM ADIM YAKLAŞIYOR

Böl­ge­sel Ama­tör Lig'de il­çe­mi­zi tem­sil eden eki­bi­miz Smart Hol­ding A.Ş. Ça­ye­lis­por, sa­ha­sın­da konuk et­ti­ği Iğ­dı­ress­por'u 5-0 mağ­lup ede­rek ga­li­bi­yet se­ri­si­ni 4 maça çı­kar­dı.

Spor Haberleri 7.12.2022 09:55:00 0
ÇAYELİSPOR, KARACA İLE HEDEFE ADIM ADIM YAKLAŞIYOR

Tem­sil­ci­miz Smart Hol­ding Ça­ye­lis­por, Ar­de­şen Vali Erdal Ata sta­dın­da karşı kar­şı­ya gel­di­ği Iğdır Ess­por'u 5-0 mağ­lup ede­rek zirve ya­rı­şı­nı sür­dür­dü.
3 hafta önce Ka­ra­ca ile şam­pi­yon­luk he­de­fi ile yeni bir ivme ya­ka­la­yan eki­bi­miz Ça­ye­lis­por, geçen hafta dep­las­man­da Do­ğu­be­ya­zıt fut­bol spor ku­lü­bü­nü 1-0 mağ­lup et­miş­ti.
Ar­de­şen Erdal Ata ilçe sta­dın­da karşı kar­şı­ya gel­di­ği Iğdır Ess­por’u fark­lı mağ­lup ede­rek eli boş gön­der­di.
33. da­ki­ka­da Ertan Ça­ye­lis­po­ru 1-0 öne ge­çir­di­ği ve ilk yarı bu skor­la ta­mam­lan­dı. 50. da­ki­ka­da gol sa­ğa­na­ğı baş­la­dı. Ertan du­ru­mu 2-0 yaptı. 57. da­ki­ka­da Yusuf farkı ikiye çı­kar­dı. 82. da­ki­ka­da Yusuf ken­di­si­nin ikin­ci ta­kı­mı­nın 4. go­lü­nü kay­det­ti. 90. da­ki­ka­da Hakan maçın sko­ru­nu tayin etti. Ligde 21 puana yük­se­len eki­bi­miz Ça­ye­lis­por 4’üncü sı­ra­da­ki ye­ri­ni ko­ru­du. Ga­li­bi­yet se­ri­si­ni 4 maça çı­kar­tan eki­bi­miz Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Ali Ka­ra­ca ise ta­kı­mı­mız­la çık­tı­ğı üçün­cü ma­çı­nı da 3 pu­an­la ta­mam­la­dı. Ka­ra­ca ile 3 maçta 9 golle 9 puan elde eden eki­bi­miz Ça­ye­lis­por lider DSİ Ka­ra­de­niz eki­biy­le ve ikin­ci sı­ra­da­ki diğer Rize tem­sil­ci­si Rize Özel İda­res­por ile ara­sın­da sa­de­ce 2 pu­an­lık fark bu­lu­nu­yor. Iğ­dı­ress­por ise 5 pu­an­da kaldı ve haf­ta­yı 13’üncü sı­ra­da ta­mam­la­dı. Eki­bi­miz Ça­ye­lis­por, 11 Ara­lık Pazar günü saat 13.00’da Trab­zon dep­las­ma­nın­da oy­na­ya­ca­ğı 11. Hafta kar­şı­laş­ma­sın­da 14 pu­an­lı 1985 De­re­ciks­por eki­biy­le kar­şı­la­şa­cak.  Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: ÇAYELİSPOR KARACA HEDEFE YAKLAŞIYOR
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °