Çayelispor’da lider olmanın mutluluğu yaşanıyor

Böl­gö­sel Ama­tör Lig 10. Gu­rup­ta mü­ca­de­le eden tem­sil­ci­miz Ça­ye­lis­por'un kap­ta­nı Fur­kan Safi li­der­li­ğe yük­sel­dik­le­ri için çok mutlu ol­duk­la­rı­nı söy­le­di.

Spor Haberleri 8.12.2023 13:11:00 0
Çayelispor’da lider olmanın mutluluğu yaşanıyor

 Böl­ge­sel Ama­tör Ligi 10. Grup­ta ili­mi­zi tem­sil eden iki ta­kım­dan biri olan Rize İl Özel İda­res­por’un lider Do­ğu­ba­ya­zıt FK’yı dep­las­man­da mağ­lup et­me­si­nin ar­dın­dan evin­de Pa­lan­dö­ken Be­le­di­yes­por’u yenen eki­bi­miz Ça­ye­lis­por li­der­li­ğe yük­sel­di.
Sezon ba­şın­dan bu yana ilk kez li­der­lik kol­tu­ğu­na otu­ran tem­sil­ci­miz Ça­ye­lis­por’da takım kap­ta­nı Fur­kan Safi; Son haf­ta­lar­da üst üste al­dık­la­rı ga­li­bi­yet­ler son­ra­sı li­der­li­ğe yük­sel­dik­le­ri için mutlu ol­duk­la­rı­nı söy­le­di.
Takım için­de iyi bir ar­ka­daş­lık or­ta­mı oluş­tu­ğu­nu kay­de­den Kap­tan Fur­kan Safi; “Şevki ho­ca­mız ta­kı­ma gel­dik­ten sonra iyi bir çıkış ya­ka­la­dık. Sa­ha­ya çıkan ar­ka­daş­la­rım­la bir­lik­te eli­miz­den ge­le­nin en iyi­si­ni yap­mak için uğ­ra­şı­yo­ruz. Kendi adıma gol atmak, at­tır­mak için hücum hat­tın­da elim­den ge­le­ni ya­pı­yo­rum.
Ben bu şe­hir­de doğ­dum bü­yü­düm. Bu­ra­da Ça­ye­lis­por’a şam­pi­yon­luk ya­şat­mak is­ti­yo­rum. Bunun için ho­ca­la­rı­mız ve ar­ka­daş­la­rı­mız­la mü­ca­de­le­mi­zi sa­ha­da or­ta­ya ko­yu­yo­ruz” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
5 maçta 5 ga­li­bi­yet ala­rak iyi bir seri ya­ka­la­dık­la­rı­nı söy­le­yen Fur­kan; “çok ka­li­te­li bir kad­ro­muz var. Üst üste al­dı­ğı­mız ga­li­bi­yet­ler­le takım için­de ar­ka­daş­la­rı­mız­la öz gü­ve­ni­miz ye­ri­ne geldi. Ve bu ga­li­bi­yet se­ri­si bizi li­der­li­ğe çı­kar­dı. Bun­dan sonra önem­li olan li­der­lik kol­tu­ğun­da ka­lı­cı ola­bil­mek­tir. Bunun için­de her maça ayrı bir mo­ti­vas­yon ile ha­zır­la­nıp çı­ka­ca­ğız” şek­lin­de ko­nuş­tu.
     Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °