Tarih: 06.10.2023 08:57

Çayelispor’da Parola Şampiyonluk

Facebook Twitter Linked-in

 Böl­ge­sel Ama­tör Li­gin­de grup­lar be­lir­len­di. Yeni se­zo­na şam­pi­yon­lu­ğu hedef be­lir­le­yen Ça­ye­lis­por’da Tek­nik Di­rek­tör Mi­ka­il Üzüm­cü, iyi bir kadro kur­duk­la­rı­nı ve grup­tan rahat çı­ka­cak­la­rı­na inan­dık­la­rı­nı kay­det­ti.
İl Özel İda­res­por ve Smart Hol­ding Ça­ye­lis­por' un bu­lun­du­ğu 10. grup­ta­ki diğer ta­kım­lar şun­lar: Arsin İdman Yurdu, Trab­zon Ki­reç­ha­nes­por, 1926 Bu­lan­caks­por, Gö­re­les­por, Do­ğu­ba­ya­zıt Fut­bol SK, Ar­ha­vi Genç­liks­por, Ser­hat Ar­da­hans­por, Kars 36 Spor, Pa­lan­dö­ken Be­le­di­yes­por, Bay­burt Be­le­di­yes­por ve Kel­kit­gü­cü. 2023-2024 se­zo­nu BAL mü­sa­ba­ka­la­rı fiks­tür çe­ki­mi Ekim ayı­nın ilk haf­ta­sın­da ya­pı­la­cak. Kar­şı­laş­ma­lar 14-15 Ekim 2023 ta­rih­le­rin­de baş­la­ya­cak.
BAL da 10. Grup­ta mü­ca­de­le edecek olan Ça­ye­lis­por’da Tek­nik Di­rek­tör Mi­ka­il Üzüm­cü, bu sezon şam­pi­yon­lu­ğu hedef koy­duk­la­rı­nı be­lirt­ti. Üzüm­cü açık­la­ma­sın­da, “İyi bir kadro oluş­tur­duk. 14 oyun­cu trans­fer ettik.
Trans­fer et­ti­ği­miz oyun­cu­lar geç­miş­te BAL da 3.​ligde, 2.​ligde şam­pi­yon­luk ya­şa­mış oyun­cu­lar.
Bu ne­den­le son 2 yıl­dır kıl payı ka­çır­dı­ğı­mız şam­pi­yon­luk ipini bu sezon ya­ka­la­ya­ca­ğız” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —