Çayelisporumuz BAL ligine devam dedi

Çayelisporumuz BAL ligine devam dedi

Rize süper Ama­tör Lig'de şam­pi­yon olan Ko­puz­lar Vakfı Ve­li­köy ile baraj maçı oy­na­dı.

    Bu sezon Sa­lar­has­por ve İl Özel İdare ile ili­mi­zi BAL ligi 2. Bölge 1. Grup­ta tem­sil eden Ça­ye­lis­po­ru­muz grup maç­la­rı so­nun­da 37 pu­an­la Rize İl Özel İdare'nin al­tın­da grubu dör­dün­cü sı­ra­da ta­mam­la­yın­ca, Rize süper Ama­tör Lig'de şam­pi­yon olan Ko­puz­lar Vakfı Ve­li­köy ile baraj maçı oy­na­dı.
    Rize Mer­kez Şenol Birol Spor Komp­lek­si'nde karşı kar­şı­ya gelen Ça­ye­lis­por Ko­puz­lar Vakfı Ve­li­köy ta­kım­la­rı mü­kem­mel bir fut­bol or­ta­mın­da maça yoğun ilgi gös­te­ren ta­raf­tar­la­rı­nın önün­de oy­na­dı­lar.
    Bu grup­ta Diğer Rize tem­sil­ci­si Sa­lar­has­por küme dü­şe­rek, ge­lecek sezon Rize Süper Ama­tör'de mü­ca­de­le edecek.
    Ça­ye­lis­po­ru­muz güçlü fut­bol­cu kad­ro­su ile ilk da­ki­ka­lar­dan iti­ba­ren maça ağır­lı­ğı­nı ko­ya­rak üs­tün­lü­ğü­nü ra­ki­bi­ne kabul et­tir­di. Maçın 27. da­ki­ka­sın­da Macit Ça­ye­lis­po­ru­muz­da gol per­de­si­ni ara­la­yan isim oldu.
    38. da­ki­ka­da Mu­har­rem ilk ya­rı­nın so­nu­cu­nu tayin etti. 2-0
İkinci ya­rı­da da atak­la­rı­nı hız­lan­dı­ran Ça­ye­lis­po­ru­muz 72. da­ki­ka­da Mu­har­rem ken­di­si­nin ikin­ci ta­kı­mı­nın da 3 . go­lü­nü ata­rak maçın sko­ru­nu be­lir­le­di.
    Bu so­nuç­la 6 yıl­dır ili­mi­zi tem­sil eden Ça­ye­lis­po­ru­muz, ye­ni­den BAL li­gin­de mü­ca­de­le et­me­ye hak ka­za­nır­ken ilk kez Rize süper Ama­tör­de şam­pi­yon olan Ve­li­köys­por, Ge­lecek yıl da Rize süper ama­tör li­gin­de mü­ca­de­le edecek.        

 Haber Mer­ke­zi