Çayelisporumuz namağlup seriyi bozdu

Çayelisporumuz namağlup seriyi bozdu

Trab­zon dep­las­ma­nın­da 9 kişi kalan Ça­ye­lis­po­ru­muz Sebat Genç­liks­por'a 3-1'lik skor­la ye­nil­di ve ligde se­zo­nun ilk ye­nil­gi­si­ni almış oldu.

    Böl­ge­sel Ama­tör Lig (BAL) 3. Grup 6. Hafta mü­sa­ba­ka­sın­da Ça­ye­lis­po­ru­muz, Trab­zon dep­las­ma­nın­da Sebat Genç­liks­por ile karşı kar­şı­ya geldi.
    İlk ya­rı­sı 2-0 ev sa­hi­bi eki­bin üs­tün­lü­ğüy­le ta­mam­la­nır­ken maçın ikin­ci ya­rı­sın­da 51’inci da­ki­ka­da Yusuf Usta’nın golü ile Ça­ye­lis­po­ru­muz farkı bire in­dir­me­yi ba­şar­sa da, 70’inci da­ki­ka­da Kemal Cin­girt ve Fehmi Eren Çak­mak­çı’nın kır­mı­zı kart gö­re­rek oyun dı­şın­da kal­ma­sıy­la Ça­ye­lis­po­ru­muz sa­ha­da 9 kişi kaldı.
    78’inci da­ki­ka­da Sebat ekibi maçı 3-1’lik skor­la al­ma­sı­nı bildi.
    Geç­ti­ği­miz iki sezon Rize Özel İda­res­por’da ve ön­ce­sin­de ise Sa­lar­has­por’da forma giyen Ser­kan Köse 23, 33 ve 78’inci da­ki­ka­lar­da at­tı­ğı gol­ler­le maçta hat-trick ya­pa­rak ta­kı­mı­na 3 puanı ge­ti­ren isim oldu.
    Ça­ye­lis­po­ru­muz maça ka­le­de Enes Akgün olmak üzere, Kemal Cin­girt, Ab­dul­lah Kar­mil, Bay­ram Çelik, Emre Yanık, Ertan Çolak, Ala­at­tin Közen, Ömer Kara, Yusuf Usta, Cemal Doğu ve Meh­met Aksel Ka­ra­dağ on­bi­ri ile sa­ha­ya çıktı.
    Ligde se­zo­nun ilk mağ­lu­bi­ye­ti­ni alan Ça­ye­lis­po­ru­muz 9 pu­an­da kaldı ve haf­ta­yı 8’inci sı­ra­da ta­mam­la­dı. 13 puana yük­se­len Ser­bat Genç­liks­por ise li­der­lik kol­tu­ğu­na otur­du.
    Ça­ye­lis­po­ru­muz, 13 Kasım Pazar günü saat 13.00’da oy­na­ya­ca­ğı 7. Hafta ma­çın­da sa­ha­sın­da 1 pu­an­la ligin son sı­ra­sın­da bu­lu­nan Kars 36 spor eki­bi­ni ağır­la­ya­cak.
           Haber Merkezi