ÇAYKUR ÇAMLIHEMŞİN ORGANİK ÇAY FABRIKASINA ZİYARETÇİ İLGİSİ

ÇAY­KUR’un iki yeni fab­ri­ka­sı Çam­lı­hem­şin ve İkiz­de­re Or­ga­nik Çay Fab­ri­ka­la­rı yerli ve ya­ban­cı zi­ya­ret­çi­le­rin il­gi­si çek­me­ye devam edi­yor.

Güncel Haberler 1.06.2023 10:59:00 0
ÇAYKUR ÇAMLIHEMŞİN ORGANİK ÇAY FABRIKASINA ZİYARETÇİ İLGİSİ

 Ya­pı­mı­na geçen sene baş­la­nan ve ya­pı­mı kısa sü­re­de ta­mam­la­na­rak 2023 yılı yaş çay se­zo­nu­na ye­tiş­ti­ri­len, ÇAY­KUR’un 2 yeni fab­ri­ka­dan biri olan Çay­kur Çam­lı­hem­şin Çay Fab­ri­ka­sın­da yaş çay üre­ti­mi devam eder­ken bir yan­dan da me­rak­lı zi­ya­ret­çi­le­rin uğrak nok­ta­la­rın­dan biri oldu.
Yaz mev­si­mi­nin gel­me­siy­le bir­lik­te, Doğu Ka­ra­de­niz Böl­ge­si­ne gelen yerli ya­ban­cı tu­rist­ler­den çayın iş­len­me­si­ni merak eden­le­rin zi­ya­ret et­ti­ği fab­ri­ka bugün de Çam­lı­hem­şin pro­to­ko­lü­nü ağır­la­dı. Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM, be­ra­be­rin­de Çam­lı­hem­şin Kay­ma­ka­mı Hakan ÖZNA, Çam­lı­hem­şin Be­le­di­ye Baş­ka­nı Osman HAŞİMOĞLU ve Çay­kur Genel Müdür Yar­dım­cı­la­rıy­la bir­lik­te fab­ri­ka­da yaş yaş ima­la­tı ve diğer bi­rim­le­ri ge­ze­rek in­ce­le­me­ler­de bu­lun­du­lar.
       

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °