ÇAYKUR ÇAY FABRİKALARI 2022 YILI YAŞ ÇAY KAMPANYASINA HAZIR

Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü (Çay­kur) geçen yıl ta­ri­hi­nin en yük­sek yaş çay alı­mıy­la yeni bir re­ko­ra imza at­mış­tı.

Yerel Haberler 7.04.2022 09:01:00 0
ÇAYKUR ÇAY FABRİKALARI 2022 YILI YAŞ ÇAY KAMPANYASINA HAZIR

Çay­kur'da yak­la­şan 2022 yılı yaş çay kam­pan­ya­sı ha­zır­lık­la­rı, geçen yıl çay se­zo­nu­nun ta­mam­lan­ma­sı­nın hemen ar­dın­dan yeni se­zo­nun ha­zır­lık­la­rı tüm çay fab­ri­ka­la­rın­da baş­la­tıl­mış­tı. Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim, “Tüm fab­ri­ka­la­rı­mız­da 2022 yılı yaş çay kam­pan­ya­sı ha­zır­lık ça­lış­ma­la­rı­mız ara­lık­sız yoğun bir şe­kil­de yarın yaş çay iş­le­yecek bir ko­num­da devam et­mek­te­dir.” dedi.

    Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM; “ 2022 yılı yaş çay kam­pan­ya­sı ha­zır­lık­la­rı­mı­za tüm fab­ri­ka­la­rı­mız­da aylar ön­ce­sin­den baş­la­mış­tık. Ka­mu­oyu­nun ve de­ğer­li üre­ti­ci­le­ri­mi­zin de bil­dik­le­ri gibi, geçen yıl ki yaş çay kam­pan­ya­mız ol­duk­ça be­re­ket­li, hu­zur­lu ve de ÇAY­KUR ta­ri­hi­nin en yük­sek yaş çay alımı re­ko­ru­nu elde ede­rek ka­pat­mış­tık. Bu se­zon­da in­şal­lah aynı hu­zu­ru ve ba­şa­rı­yı, üre­ti­ci­le­ri­miz­le, te­şek­kü­lü­mü­zün ça­lı­şan­la­rıy­la hep bir­lik­te el ele, gönül gö­nü­le ve­re­rek bu ba­şa­rı­yı sür­dür­me­ye devam ede­ce­ğiz. Her zaman söy­le­di­ğim gibi, Çay­kur ül­ke­mi­zin, böl­ge­mi­zin, Rize’mizin ve yaş çay ta­rı­mı­nın ya­pıl­dı­ğı Doğu Ka­ra­de­niz böl­ge­sin­de ki in­san­la­rı­mı­zın da­mar­la­rın­da do­la­şan kan gi­bi­dir. O ne­den­le geçen yıl ki kam­pan­ya­mı­zın ta­mam­lan­ma­sı­nın aka­bin­de tüm fab­ri­ka­la­rı­mız­da, 2022 yılı yaş çay kam­pan­ya­sı­na ha­zır­lık ça­lış­ma­la­rı­mı­za ara ver­me­den tüm bi­rim­le­ri­miz­de devam ettik.
    Bütün fab­ri­ka­la­rı­mız­da ki ma­ki­ne­le­rin, fı­rın­la­rın, kı­vır­ma­la­rın, tas­ni­fin, sol­dur­ma­nın, kazan da­ire­le­ri­nin, fer­ma­tas­yon (ma­ya­lan­ma) üni­te­le­ri­nin, bakım, ona­rım, te­miz­lik ve be­ra­be­rin­de fab­ri­ka­la­rın genel çevre dü­zen­le­me­le­ri, te­miz­lik­le­ri, bir kısım de­po­la­rın, ça­tı­la­rın ye­ni­len­me­si, ba­kı­mı ve ona­rım­la­rı ta­mam­lan­mış­tır. Tüm fab­ri­ka­la­rı­mı­zı, 2022 yılı yaş çay kam­pan­ya­sı­na ha­zır­lık­lı ko­nu­ma gel­miş bu­lun­mak­ta­yız.
    Kış mev­si­mi­nin ge­ri­de kal­ma­sı ve ba­ha­rın baş­la­ma­sıy­la bir­lik­te, Doğu Ka­ra­de­niz böl­ge­si il­le­rin­de hava sı­cak­lık­la­rın­da ki ka­de­me­li yük­sel­me­siy­le bir­lik­te, de­ğer­li üre­ti­ci­le­ri­miz­de bah­çe­le­rin­de güb­re­le­me ve bakım ça­lış­ma­la­rı­na baş­la­mış­lar­dır.
    2022 yılı yaş çay kam­pan­ya­mı­zın şimdi den ha­yır­lı ve uğur­lu ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum. Üre­ti­ci­le­ri­mi­zin ve te­şek­kü­lü­müz ça­lı­şan­la­rı­nın mü­ba­rek ra­ma­zan ayını teb­rik edi­yo­rum. “dedi.

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Anahtar Kelimeler: ÇAYKUR FABRİKALARI KAMPANYASINA HAZIR
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °