ÇAYKUR ÇAYI HAKKÂRİ'DE

ÇAYKUR ÇAYI HAKKÂRİ

Rize’de görev yap­mış ba­şa­rı­lı Kay­ma­kam­lar­dan bu­gün­kü Hak­kâ­ri Vali ve Be­le­di­ye Baş­ka­nı İdris Ak­bı­yık Rize ça­yı­nı unut­ma­dı­ğı­nı söy­le­di.

 ÇAY­KUR Er­zu­rum Pa­zar­la­ma Bölge Mü­dü­rü Yakup Öz­türk 2022 Yı­lı­nın son me­sa­isi­ni Hak­kâ­ri iline ayır­dı.
ÇAY­KUR Ça­yı­nı daha çok satıp içi­mi­ni sağ­la­mak için Er­zu­rum Böl­ge­ye bağlı bütün il­ler­de yoğun bir ça­lış­ma için­de ol­duk­la­rı­nı be­lir­ten Bölge Mü­dü­rü Yakup Öz­türk’’ yılın son gü­nün­de ÇAY­KUR Hak­kâ­ri Ba­yi­miz Orhan Aksaç ile bir­lik­te şe­hir­de yap­tı­ğı­mız saha ça­lış­ma­sı­nın ar­dın­dan, Sayın Va­li­miz İdris Ak­bı­yık Beyi ma­ka­mın­da zi­ya­ret ettik. Rize’de görev yap­mış Va­li­miz ÇAY­KUR Ça­yı­nı ya­kın­dan bil­di­ği­ni söy­le­di. Bizde ken­di­le­ri­ne çay sek­tö­rü ve milli mar­ka­mız ÇAY­KUR Ürün­le­ri hak­kın­da bilgi ver­dik.
Sayın Va­li­mi­ze gös­ter­miş ol­duk­la­rı yakın il­gi­den ve des­tek­le­rin­den do­la­yı Te­şek­kü­lü­müz adına çok te­şek­kür edi­yo­ruz’’ dedi.
Hak­kâ­ri Vali ve Be­le­di­ye Baş­ka­nı İdris Ak­bı­yık’’ ÇAY­KUR Bölge Mü­dür­lü­ğü­nün ça­lış­ma­la­rı­nı takip et­me­si çok güzel. Doğu Ka­ra­de­niz’de üre­ti­len ça­yı­mı­zın böl­ge­miz­de de etkin ol­ma­sı­nı is­te­riz.  Gü­ney­do­ğu­da damak tadı biraz daha fark­lı ga­li­ba dı­şar­dan gelen çay­lar­da Pazar bu­lu­yor’’ dedi.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU