ÇAYKUR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇAY FİDANIYLA SÜSLENDİ

ÇAYKUR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇAY FİDANIYLA SÜSLENDİ

ÇAY­KUR Genel Mü­dür­lü­ğü yö­ne­tim bi­na­sı, Çay satış ve ta­nı­tım ma­ğa­za­sı ve ÇAY­KUR loj­man­la­rı­nın bu­lun­du­ğu böl­ge­ye di­ki­len yüz­ler­ce Çay Fi­da­nı çev­re­ye ayrı bir gü­zel­lik kattı.

 ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim’in ta­li­mat­la­rıy­la daha yeşil bir çevre için ÇAY­KUR’un dört bir ya­nı­na yüz­ler­ce çay bit­ki­si fi­da­nı di­kil­di. Genel Mü­dür­lü­ğün bu­lu­nul­du­ğu ala­nın dört bir ya­nın­da daha ön­ce­le­ri di­kil­miş olan çe­şit­li süs çi­çek­le­ri­nin bu­lun­du­ğu bit­ki­le­rin dört bir ya­nı­na yeni çay bit­ki­si fi­da­nı di­ki­miy­le ÇAY­KUR’un çev­re­si çay fi­dan­la­rıy­la da süs­len­miş oldu. Yaş çay ha­sa­dı­nın ta­mam­lan­ma­sı­nın ar­dın­dan, sarı beyaz çi­çek­le­ri­ni açan çay bit­ki­si­nin gerek gör­sel gö­rün­tü­sü, ge­rek­se et­ra­fa yay­mış ol­du­ğu çiçek ko­ku­suy­la her­ke­sin be­ğe­ni­si­ni top­la­ma­ya devam edi­yor.
ÇAY­KUR Genel Mü­dür­lük bi­na­sı­na işi ge­re­ği gelen va­tan­daş­la­rın, kurum ça­lı­şan­la­rı­nın ve çay satış ma­ğa­za­sın­dan çay satın al­ma­ya ge­len­le­rin Çay Fi­dan­la­rı il­gi­si­ni çe­ki­yor.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU