ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM'DEN, RİZE İL GENEL MECLİSİNE ZİYARET

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt başkanlığında yapılan meclis toplantısının bu seferki konuğu, Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim oldu.

Güncel Haberler 10.03.2022 14:36:00 0
ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM

Rize İl Genel Mec­li­si Mart top­lan­tı­la­rı­nın dör­dün­cü bir­le­şi­mi­ne ka­tı­lan, Çay­kur Genel Müdür Alim ve Yar­dım­cı­la­rı Er­dinç Ha­ti­noğ­lu ve Zeki Ka­ra­oğ­lu, İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­sı Erol Bıyık, Mec­lis Üye­le­ri ve Birim Mü­dür­le­ri ka­tıl­dı­lar.
Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim, konuk ol­du­ğu top­lan­tı­da Çay­kur’un dünü, bu­gü­nü ve ya­rı­nıy­la il­gi­li ya­pı­lan ve ya­pıl­ma­sı plan­la­nan ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da mec­lis üye­le­ri­ne bil­gi­len­dir­me su­nu­mu ger­çek­leş­tir­di.
    Mec­lis top­lan­tı­sı­na ka­tı­lım­la­rı ve ver­di­ği kıy­met­li bil­gi­ler­den do­la­yı Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim’e te­şek­kür eden Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt, Çay­kur’un Rize için büyük bir öneme sahip ol­du­ğu­nu ifade ede­rek “alı­nan ka­rar­lar ve iz­le­nen po­li­ti­ka­lar­la her geçen gün ken­di­si­ni ge­liş­ti­ren ve gün­lük çay iş­let­me ka­pa­si­te­si­ni art­tı­ran bir Çay­kur gö­rü­yo­ruz.
    Bu an­lam­da büyük emek­ler sarf eden Genel Mü­dü­rü­müz ve eki­bi­ne te­şek­kür edi­yor, yak­la­şan yeni se­zo­nun ba­şa­rı­lı ve be­re­ket­li geç­me­si­ni te­men­ni edi­yo­rum” dedi.

Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
Foto: Yaşar Akar­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °