ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM'İN BÖLGELERE ÇALIŞMA ZİYARETİ DEVAM EDİYOR

ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM

Çay­kur Pa­zar­la­ma Bölge Mü­dür­lük­le­ri­ne hafta son­la­rı yap­mış ol­du­ğu de­ğer­len­dir­me ve ba­yi­le­ri il­le­rin­de zi­ya­ret ça­lış­ma­la­rı devam edi­yor.

 Çay İşlet­me­le­ri (Çay­kur) Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim’in Tür­ki­ye’nin 8 ilin­de bu­lu­nan Çay­kur Pa­zar­la­ma Bölge Mü­dür­lük­le­ri­ne hafta son­la­rı yap­mış ol­du­ğu de­ğer­len­dir­me ve ba­yi­le­ri il­le­rin­de zi­ya­ret ça­lış­ma­la­rı devam edi­yor.
 En son, Er­zu­rum Pa­zar­la­ma Bölge Mü­dür­lü­ğü­ne yap­mış ol­du­ğu ça­lış­ma prog­ra­mı kap­sa­mın­da, çay sa­tış­la­rın­da yıl­so­nu he­def­le­ri­ni ya­ka­la­yan Çay­kur Er­zu­rum Bayii Zeki AY­DO­ĞAN,” Çay­kur Genel Mü­dü­rü sn. Yusuf Ziya Alim beyin şir­ke­ti­mi­ze yap­mış ol­du­ğu zi­ya­ret biz­le­ri çok mutlu et­miş­tir.
Ça­lış­ma­la­rı­mı­za şevk ve he­ye­can kat­mış­tır.
Ça­lı­şan­la­rı­mız için de mo­ti­vas­yon oluş­tur­muş­tur.
Bu nazik zi­ya­ret­le­ri bizim ve ça­lı­şan­la­rı­mız için adeta bir eği­tim zi­ya­re­ti ol­muş­tur.
İnşal­lah 2023 yı­lın­da mev­cut he­def­le­ri­mi­zi kat­la­ya­rak, Tür­ki­ye de çayın en çok içil­di­ği Er­zu­rum ili­miz ve komşu il­le­ri­miz­de, ül­ke­mi­zin gıda da en gü­ve­ni­lir mar­ka­sı­na sahip Çay­kur ça­yı­mı­zın ol­ma­dı­ğı hiç bir nokta bı­rak­mı­yo­ruz.
Kıy­met­li genel mü­dü­rü­mü­zün bu du­yar­lı zi­ya­re­tin­den, şah­sım, bayii şir­ket yö­ne­ti­mi­miz ve ça­lı­şan­la­rı­mız büyük mut­lu­luk duy­duk.” dedi. Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM; ”D. Ana­do­lu Böl­ge­miz il­le­rin­de baş­la­yan ağır kış şart­la­rı oluş­ma­dan, hafta so­nu­nu Er­zu­rum Bölge Mü­dür­lü­ğü­müz­de yap­mış ol­du­ğu­muz yıl sonu ça­lış­ma prog­ra­mı­mız kap­sa­mın­da, Er­zu­rum ba­yi­imi­zi iş ye­rin­de zi­ya­ret ettik.
Bu zi­ya­re­ti­miz­de, Er­zu­rum bölge ba­yi­miz ve diğer komşu iller ba­yi­le­ri­mi­zin satış he­def­le­ri­ni, ta­lep­le­ri­ni, çay­la­rı­mı­zın sa­tıl­dı­ğı ma­ğa­za­lar­da ve her nok­ta­da tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin mem­nu­ni­yet­le­ri­ni, fark­lı is­tek­le­ri­ni, Bölge Mü­dür­lü­ğü­müz­de ve Er­zu­rum ba­yi­mi­ze yap­mış ol­du­ğu­muz ça­lış­ma zi­ya­ret­le­rin­de de­ğer­len­dir­miş olduk.
Er­zu­rum Bölge Mü­dür­lü­ğün­de­ki ta­nı­tım ve rek­lam ça­lış­ma­la­rı­mı­za kat­kı­lar sağ­la­yan, Er­zu­rum Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si ve Ya­ku­ti­ye Be­le­di­ye­si­ne şah­sım ve te­şek­kü­lü­müz adına te­şek­kür­le­ri­mi su­nu­yo­rum. Bu ça­lış­ma se­ya­ha­tin­de böl­ge­miz ve bayii yet­ki­li­le­ri­miz başta olmak üzere, böl­ge­miz­de ve ba­yi­le­ri­miz­de ça­lı­şan tüm Çay­kur aile­si­ne il­gi­le­ri ve sıcak mi­sa­fir­per­ver­lik­le­ri için çok te­şek­kür edi­yo­rum. Ve yine bölge in­sa­nı­mı­za Çay­kur çay­la­rı­mı­zı tü­ke­tim nok­ta­sın­da­ki du­yar­lı­lık­la­rı­na da şük­ran­la­rım­la te­şek­kür edi­yo­rum.” dedi.
   

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI