ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ MUHTARLAR İLE BULUŞTU

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim hem üretici hemde halkla köprü vazifesi oluşturan muhtarlarla bir araya geldi.

Güncel Haberler 27.06.2024 19:01:00 0
ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ MUHTARLAR İLE BULUŞTU

    Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel ve üyesi Muhtarlarla yapılan toplantıda söz alan muhtarlar istek, dilek ve temennilerini dile getirirken özellikle son yıllarda yaş çay kampanyalarının sorunsuz bir şekilde geçmesinden dolayı hem de ÇAYKUR’un zarar etmekten kurtulup kar açıklayan bir konuma gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Muhtarlar adına açıklama yapan Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel “Özellikle Genel Müdürümüze ve çalışma arkadaşlarına bu güzel ve anlamlı toplantı için teşekkür ediyorum. Bizler burada hem müstahsil hem de müstahsilimizi temsilen bulunuyoruz. İsteklerimizi, dileklerimizi ve üreticilerimizin yaşadığı sorunları konuşup çözüm yolları üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Arkadaşlarımızın ortak görüşü ÇAYKUR son zamanlarda güzel işlere imza atıyor. Yaş çay satışında sorun yaşamıyoruz. Kota kontenjan adeta gündemden çıktı. Eskiden yaptığımız toplantıların ana maddeleri kota, kontenjan ve yaş çay paralarının ödenmesi olurdu. Artık bunları konuşmuyoruz. İnşallah daha güzel olacaktır” dedi.

    Güzel’’ Federasyonumuzun da takipçisi olduğu çay alım evlerinin bakım onarım işleri, personel çalışma düzeni, çayların nakliyesi konularındaki aksaklıkları da kendisine ilettik. Özel idare, Belediyelerimiz, Çaykur'un ve çay müstahsillerimizin imece usulüyle çalışarak bu sorunların çözüme ulaşmasının mümkün olacağını belirttik.

     ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'de 'Biz her zaman üreticimizin yanındayız. ÇAYKUR olarak her zaman üreticilerin yanında ve onlar adına doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Üreticimizin sorunsuz bir sezon geçirmeleri için her türlü tedbiri almaya ve çalışmalarımızı bu yönde yapmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda muhtarlarımız bizim için çok değerli sıkıntılarla, güzelliklerle bire bir karşılaşıp bunları bize ulaştırıyor ve görüş alışverişinde bulunarak varsa çözüm arıyoruz. Bu toplantılar bizim için önemli. Üretici ayağında yol haritamızda önemli katkıları oluyor. Katılan arkadaşlar nezdinde tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Haber-Foto: İSMET KÖSOĞLU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °