Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM; “HUZUR, BEREKET VE BERABERLİĞİN HAKİM OLDUĞU BİR KAMPANYA YAŞADIK”

Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM; “HUZUR, BEREKET VE BERABERLİĞİN HAKİM OLDUĞU BİR KAMPANYA YAŞADIK”

Yerel Haberler 19.10.2022 10:09:00 0
Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM;  “HUZUR, BEREKET VE BERABERLİĞİN HAKİM OLDUĞU BİR KAMPANYA YAŞADIK”

    Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM; Çay­kur aile­si ola­rak yaş çay ya­tı­rı­mı­nın ya­pıl­dı­ğı, Rize, Trab­zon, Art­vin ve Gi­re­sun il­le­ri böl­ge­miz­de 2023 yılı yaş çay kam­pan­ya­sı­nı da büyük bir huzur için­de so­run­suz ta­mam­la­ma­ya sa­yı­lı gün­le­ri­miz kaldı. Bu kam­pan­ya se­zo­nu­nu geç­miş yıl­la­ra göre ül­ke­miz ge­ne­lin­de ya­şa­nan iklim de­ği­şik­lik­le­ri ne­de­niy­le ürün re­kol­te­sin­de kıs­men düşüş ya­şan­mış­tır. Yine de be­re­ke­tiy­le, 2022 yılı yaş çay kam­pan­ya­sı hasat dö­ne­mi­ni büyük bir huzur için­de tüm iş­let­me­miz­de, ka­za­sız, so­run­suz, sağ­lık, bir­lik, ber­ber­lik ve da­ya­nış­ma için­de üçün­cü sür­gü­nü de bir kaç böl­ge­de devam eden hasat alı­mı­nı bu hafta sonu ta­mam­la­ma­yı plan­lı­yo­ruz. Üre­ti­ci­le­ri­miz ve ça­lı­şan­la­rı­mız­la bir­lik­te bu yıl ki kam­pan­ya­yı da ba­şa­rıy­la ta­mam­la­mış ol­ma­nın mut­lu­lu­ğu­nu hep bir­lik­te ya­şı­yo­ruz. Her yıl büyük bir coşku ile baş­la­yan ha­sa­dı bu se­ne­de üre­ti­ci­le­ri­miz için bir şen­li­ğe dö­nüş­tür­dük. Ça­lış­ma fel­se­fe­miz üre­ti­ci­mi­zi huzur ve mut­lu­luk için­de ürün­le­ri­ni top­la­yıp sat­mak, vak­tin­de hak­kı­nı almak, 6 aya yakın devam eden emek­le­rin kar­şı­lı­ğı­nı gör­me­le­ri­ni sağ­la­mak ve el­bet­te daha çok üre­ti­ci­yi çay­lık­la­ra gir­me­ye teş­vik etmek en önem­li ön­ce­li­ği­miz ol­muş­tur. Hasat sür­gün­le­ri bo­yun­ca kota uy­gu­la­ma­yıp li­mit­siz alım yap­ma­yı ba­şar­dık. Üre­ti­ci­mi­ze emek­le­ri­nin kar­şı­lı­ğı­nı vak­tin­de ver­di­ği­miz ve hiç­bir sı­kın­tı ya­şa­ma­dık­la­rı bir kam­pan­ya dö­ne­mi ge­çir­me­nin haklı gu­ru­ru için­de­yiz.” dedi.
    Çay­kur Genel Mü­dür­lü­ğü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM, “Re­kor­lar­la ka­pat­tı­ğı­mız 2021 kam­pan­ya dö­ne­mi­nin ar­dın­dan bu yıl ki kam­pan­ya aylar ön­ce­sin­den çok daha iyi ha­zır­lan­dık. Üçün­cü sür­gün kam­pan­ya­mı­zın aka­bin­de, 24 saat bo­yun­ca ay­lar­ca ça­lı­şan ma­ki­ne­le­rin bakım, ona­rım, te­miz­lik, ye­ni­le­me ça­lış­ma­la­rı­mı­zı bütün fab­ri­ka­la­rı­mız­da devam et­ti­ri­yo­ruz. Bu 
amaç­la gece gün­düz de­me­den büyük bir azim ve öz­ve­riy­le ça­lış­ma­ya devam edi­yo­ruz. Bu yıl ki kam­pan­ya­mız bo­yun­ca ça­lış­ma her nok­ta­da ve bir­çok fark­lı bi­rim­ler­de so­run­suz bir ça­lış­ma tem­po­suy­la görev yapan tüm ça­lı­şan­la­rı­mı­za çok te­şek­kür edi­yo­rum. Biz­ler Çay­kur aile­si ola­rak hep en iyi­si­ni yap­mak ça­yı­mı­zı her­ke­se ulaş­tır­mak için ça­lı­şı­yor, bunu ya­par­ken de sü­rek­li ken­di­mi­zi ye­ni­li­yo­ruz. Son ola­rak tü­ke­ti­ci­mi­zin be­ğe­ni­si­ne sun­du­ğu­muz matc­ha­lat­te çe­şit­le­ri­miz de bu ino­va­tif an­la­yı­şı­mı­zın en önem­li par­ça­la­rın­dan­dır. Pi­ya­sa­ya sür­dü­ğü­müz ve tü­ke­ti­ci­nin büyük be­ğe­ni­si­ni top­la­yan bu yeni ürün­le­ri­miz de bize gös­te­ri­yor ki, biz ken­di­mi­zi ye­ni­le­dik­çe ve daha çok ça­lış­tık­ça hal­kı­mız biz­le­re mem­nu­ni­yet­le­ri­ni ilet­mek­te­dir­ler. Tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin damak ta­dı­na v e sağ­lı­ğı­na do­ku­na­cak yeni ürün­le­ri on­la­rın be­ğe­ni­si­ne sunma ça­lış­ma­la­rı­mız devam et­mek­te­dir. O ne­den­le kıy­met­li üre­ti­ci­le­ri­mi­zin bu­gü­ne kadar ol­du­ğu gibi, bun­dan böy­le­de bize kar­şı­lı­ğı­nı ve­re­ce­ğin­den emin ola­rak hep bir­lik­te daha çok ça­lış­ma­ya, daha çok üret­me­ye devam ede­ce­ğiz. Bu yıl ol­duk­ça hu­zur­lu geçem kam­pan­ya­mız ve ge­lecek yıl­lar­da­ki kam­pan­ya­la­rı­mı­zı da hep bir­lik­te daha çok ça­lı­şa­rak ve ina­na­rak dünya mar­ka­sı is­mi­mi­zi ve ça­yı­mı­zı daha da iyi yer­le­re hep bir­lik­te ge­ti­re­ce­ğiz. Tüm bu ba­şa­rı­lı ça­lış­ma­la­rı­mız­da emeği geçen her­ke­se bir kez daha te­şek­kür edi­yo­rum. ”dedi.
                   Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °