ÇAYKUR RİZE'DE 3'CU ÇAY SATIŞ MAĞAZASINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Çay­kur Bölge Mü­dür­lük­le­ri­nin bu­lun­du­ğu il­ler­de, Çay Satış ve Tadım Ma­ğa­za­la­rı­nın açıl­ma­sı­na devam edi­li­yor.

Yerel Haberler 31.01.2023 09:51:00 0
ÇAYKUR RİZE

 Çay­kur ta­ra­fın­dan te­şek­kü­le ait mü­sa­it alan­lar­da, Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü­nün bu­lun­du­ğu Rize mer­kez ve Genel Mü­dür­lü­ğe bağlı, Çay­kur Bölge Mü­dür­lük­le­ri­nin bu­lun­du­ğu il­ler­de, Çay Satış ve Tadım Ma­ğa­za­la­rı­nın açıl­ma­sı­na devam edi­li­yor.
 Tü­ke­ti­ci­ler ta­ra­fın­dan büyük bir be­ğe­ni top­la­yan, Çay­kur Çay Satış ve tadım ma­ğa­za­sı­nın 3’cu­su­nu, Çay­kur Zi­ra­at Bo­ta­nik Çay Bah­çe­sin­de geniş oto­par­kıy­la bir­lik­te hiz­me­te ver­me­ye ha­zır­la­nı­yor.
 Çay­kur’un yoğun ilgi ve be­ğe­ni gören, Çay Satış ve tadım ma­ğa­za­la­rı her yerde aynı kon­sep­te ha­zır­la­nı­yor.
Çay­kur’un üret­ti­ği ve her yıl ürün ga­mı­na yeni kat­tı­ğı ürün çe­şit­le­riy­le tü­ke­ti­ci­le­rin damak ta­dı­na ve sağ­lı­ğı­na hitap eden çay çe­şit­le­ri­ni bu ma­ğa­za­lar­da kon­for ra­hat­lı­ğın­da sıcak çay­la­rı­nı yu­dum­la­ya­rak satın alı­yor ve ya­kın­la­rı­na he­di­ye gön­de­re­bi­li­yor­lar.
Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM, ” İli­mi­ze ve ül­ke­mi­zin bir çok böl­ge­sin­de­ki şe­hir­le­re yeni hiz­met nok­ta­la­rı ka­zan­dır­ma­ya devam edi­yo­ruz.Bun­lar­dan bi­ri­si­de Rize’mizin en gözde yer­le­rin­denolan Zi­ra­at Bo­ta­nik Çay Bah­çe­mi­ze yap­tı­ğı­mız ye­ni­lik­ler­dir.
Bitki flo­ra­sı çe­şit­le­ri­miz­le gü­zel­leş­tir­me­ye devam et­ti­ği­miz, park so­ru­nu­nu çöz­dü­ğü­müz, Rize’mizin en çok zi­ya­ret edi­len, Çay­kur Zi­ra­at Bo­ta­nik Çay bah­çe­si şehir mer­ke­zi­ne ya­kın­lı­ğı ne­deniy­le yaz mev­si­mi başta olmak üzere, kış mev­si­min­de de en kolay ula­şı­lan ve bil­has­sa hafta sonu aile­le­rin din­len­mek için ter­cih et­tik­le­ri yer­dir.
Bah­çe­ye hem­şe­ri­le­ri­mi­zin ve şeh­ri­mi­ze her mev­sim gelen yerli ve ya­ban­cı mi­sa­fir­le­rin, tu­rist­le­rin Çayla Ma­ğa­za­sın­da iç­tik­le­ri ve mi­sa­fir­le­ri­ni ağır­la­dık­la­rı sıcak çay çe­şit­le­ri ve yö­re­sel ye­mek­le­rin ya­nın­da, bu za­ma­na kadar var olan Çay satış ma­ğa­za­mız ye­ter­siz kal­dı­ğı için 170 met­re­ka­re­den olu­şan yeni kon­sept ma­ğa­za­mız olan yeni Çay Satış ve tadım ma­ğa­za­mı­zı bah­çe­nin çıkış nok­ta­sın­da ya­kın­da tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin ve çay çe­şit­le­ri­mi­zi ra­hat­lık­la seçme im­kan­la­rı­nı elde etmiş ola­cak­la­rı yeni ma­ğa­za­yı hiz­me­te aça­ca­ğız.
Çay satış ma­ğa­za­sı­nın bu­lun­du­ğu nok­ta­ya özel araç­la­rıy­la gelen müş­te­ri­ler araç­la­rı­nı ra­hat­lık­la park ede­bi­le­cek­le­ri yeni bir park alanı ka­zan­dır­mış olduk. İli­mi­ze ve tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­ze ha­yır­lı olsun.” dedi.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °