Çaykur Rizespor, Alikulov'la anlaşma sağladı

Çaykur Rizespor, Alikulov

Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por'dan sa­vun­ma­ya tak­vi­ye ya­pıl­dı. Tem­sil­ci­miz Özbek sto­per Khus­nid­din Ali­ku­lov ile an­laş­ma sağ­la­dı.

 Trend­yol Süper Li­gin­de mü­ca­de­le edecek olan ta­kı­mı­mız Çay­kur Ri­zes­por sto­per trans­fe­rin­de mutlu sona ulaş­tı. Eki­bi­miz As­ya­lı sto­pe­ri kad­ro­su­na dahil etti ve İstan­bul'a davet etti.
Ül­ke­mi­ze ge­li­yor.
Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por, Öz­be­kis­tan Ligi ta­kı­mı Nasaf Qars­hi for­ma­sı giyen Khus­nid­din Ali­ku­lov ile an­laş­ma­ya vardı ve fut­bol­cu­yu ül­ke­mi­ze davet etti.
Golcü sto­per
Bu sezon Nasaf Qars­hi for­ma­sıy­la 14 maçta görev yapan 24 ya­şın­da­ki sto­per 5 kez rakip fi­le­le­ri ha­va­lan­dır­dı.
Nasaf Qars­hi'de 119 kez forma şansı bulan Khus­nid­din Ali­ku­lov; 15 gol ile 6 asist yaptı.
Khus­nid­din Ali­ku­lov; 12 kez de Öz­be­kis­tan A Milli Ta­kı­mı'nın for­ma­sı­nı giydi.
Yerli sa­yı­la­cak
A Takım Lis­te­si­ne ya­zı­lan Tür­ki­ye A Milli Fut­bol Ta­kı­mın­da oy­na­ma uy­gun­lu­ğu bu­lun­ma­yan 14 fut­bol­cu­ya ila­ve­ten; Azer­bay­can, Ka­za­kis­tan, Kır­gı­zis­tan, Öz­be­kis­tan ve Türk­me­nis­tan ül­ke­le­ri­nin va­tan­da­şı olan en fazla 1 fut­bol­cu ve Tür­ki­ye A Milli Fut­bol Ta­kı­mın­da oy­na­ma uy­gun­lu­ğu bu­lun­ma­mak­la bir­lik­te Türk Va­tan­daş­lı­ğı veya mavi kart sa­hi­bi olan en fazla 1 fut­bol­cu ile de trans­fer ve tes­cil dö­nem­le­ri içe­ri­sin­de söz­leş­me im­za­la­ya­bi­lir ve tes­cil et­ti­re­rek A Takım Lis­te­si­ne ya­za­bi­lir­ler.