Tarih: 06.05.2022 11:42

Çaykur Rizespor Bir Mucizenin Peşinde

Facebook Twitter Linked-in

    Süper ligin 35. Haf­ta­sın­da Göz­te­pe’yi İzmir’ de 7-1 mağ­lup ede­rek moral bulan tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por bir mu­ci­ze­yi ger­çek­leş­tir­me­nin pe­şi­ne düştü. Ligde kal­mak için küçük bir şansı olan eki­bi­mi­zin, kalan 2 maçı ka­za­nıp Altay ve Ga­zi­an­tep FK’ nun kay­bet­me­si­ni bek­le­ye­rek ve son hafta güney ekibi ile dep­las­man­da final ma­çı­nı oy­na­ya­cak.
    Eki­bi­mi­zin ligde kalan 2 ma­çı­nı ka­za­nıp ve son hafta Ga­zi­an­tep FK’ yı en az 2 fark­lı mağ­lup edip Altay’ında puan kay­bet­me­si ge­re­ki­yor. Eki­bi­miz ön­ce­lik­le ligin 36. Haf­ta­sın­da Pazar günü dep­las­man­da küme düş­me­si daha önce ke­sin­le­şen Yeni Ma­lat­yas­por’u ye­ne­rek id­di­ası­nı sür­dür­me­yi plan­lı­yor.
    Ligin 37. haf­ta­sın­da Si­vass­por’u konuk edecek olan eki­bi­miz, bu maç­tan da galip ge­le­rek ve Ga­zi­an­tep FK’nun puan kay­bet­me­si ha­lin­de avan­taj eki­bi­mi­ze ge­çecek. Eki­bi­miz bu du­rum­da ilk maçta 1-0 ye­nil­di­ği Ga­zi­an­tep FK’ nın 3 puan ge­ri­sin­de gi­recek. tem­sil­ci­miz ra­ki­bi­ni 2 fark­lı yen­me­si du­ru­mun­da süper ligde ka­la­rak bir mu­ci­ze­yi ger­çek­leş­tir­miş ola­cak.          

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —