Çaykur Rizespor Bülent Korkmaz İle Yola Devam Edecek

Yeni se­zo­nu plan­la­ma­ya baş­la­yan Çay­kur Ri­zes­por, Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz ile yola devam etme ka­ra­rı aldı.

Spor Haberleri 13.05.2022 12:13:00 0
Çaykur Rizespor Bülent Korkmaz İle Yola Devam Edecek

    Yeni se­zo­nu plan­la­ma­ya baş­la­yan Çay­kur Ri­zes­por, Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz ile yola devam etme ka­ra­rı aldı. Tec­rü­be­li ça­lış­tı­rı­cı da ge­lecek se zon yeşil ma­vi­li
ekibi ye­ni­den süper lige ta­şı­ma­yı plan­lı­yor.
    Ri­zes­por’ da artık göz­ler ge­lecek se­zo­nun plan­la­ma­sı­na çev­ril­di.
    Baş­kan Tahir Kıran’ ın ge­lecek yılı da dü­şü­ne­rek ta­kı­mın ba­şı­na ge­tir­di­ği Bü­lent Kork­maz ile yola devam ede­ce­ği öğ­re­nil­di. Her fır­sat­ta Rize’ de mutlu ol­du­ğu­nu dile ge­ti­ren ve bu­ra­dan ay­rıl­ma­yı dü­şün­me­di­ği­ni ifade eden de­ne­yim­li ça­lış­tı­rı­cı­nın ge­lecek sezon Çay­kur Ri­zes­por’u süper lige ta­şı­mak için ça­lı­şa­ca­ğı öğ­re­nil­di.
    Çay­kur Ri­zes­por'u süper ligde tut­ma­yı ba­şa­ra­ma­sa da gö­re­ve gel­di­ği gün­den bu yana ta­kı­ma ener­ji katan ve ivme ka­zan­dı­ran Bü­lent Kork­maz’a yö­ne­tim gü­ve­ni­yor. Ligin 27. Haf­ta­sın­da­ki Ga­la­ta­sa­ray ma­çıy­la iş başı yapan Kork­maz, yeşil ma­vi­li ta­kı­mın ba­şı­na çık­tı­ğı 10 maçta 5 mağ­lu­bi­yet, 4 ga­li­bi­yet ve 1 be­ra­ber­lik alıp 1.3 puan or­ta­la­ma­sı ya­ka­la­dı.
    Çay­kur Ri­zes­por’da bu sezon görev yapan Hamza Ham­za­oğ­lu 1.05, Bü­lent Uygun ise 1.11 puan or­ta­la­ma­sı ya­ka­la­mış­tı.
                                   

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °