Çaykur Rizespor, Bülent Korkmaz ile yoluna devam edecek

Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz ka­la­cak ve gi­decek oyun­cu­lar ko­nu­sun­da ha­zır­la­dı­ğı ra­po­ru yö­ne­ti­me bil­dir­di.

Spor Haberleri 25.05.2022 09:05:00 0
Çaykur Rizespor, Bülent Korkmaz ile yoluna devam edecek

    Kork­maz, mev­cut ya­ban­cı kad­ro­sun­dan söz­leş­me­si biten Le­bo­gang Phiri Car­los Ponck ve Umar Aminu’ nun kal­ma­sı­nı is­te­di. Adana De­mirs­por’a ki­ra­la­nan Dam­jan Do­ko­viç’i de kamp da gör­mek is­te­di­ği­ni bil­dir­di.
    Süper lig­den düşen Çay­kur Ri­zes­por’da ge­lecek se­zo­nun ya­pı­lan­ma­sı­na baş­lan­dı. Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz kal­ma­sı­nı is­te­di­ği oyun­cu­lar ko­nu­sun­da ra­po­ru­nu yö­ne­ti­me bil­dir­di. Kork­maz mev­cut ya­ban­cı oyun­cu­lar­dan söz­leş­me­si sona eren Le­bo­gang Phiri, Car­los Ponck, Umar Aminu’nun ikna edil­me­si­ni is­te­di ve Ada­nas­por’a ki­ra­lık gön­de­ri­len Dam­jan Do­ko­viç’i kamp­ta gör­mek is­te­di­ği­ni ra­po­run­da be­lirt­ti.
    Tec­rü­be­li ça­lış­tı­rı­cı Bü­lent Kork­maz, söz­leş­me­si sona eren Yusuf Sarı’nın da ge­lecek yıl ta­kı­ma çok büyük katkı sağ­la­ya­ca­ğı­nı ra­po­run­da be­lir­te­rek bu oyun­cu­nun ke­sin­lik­le ikna edil­me­si­ni is­te­di. Kork­maz ay­rı­ca yerli oyun­cu­lar­dan Gök­han Akkan, Tarık Çetin, Zafer Gör­gen, Eren Al­bay­rak, Alper Potuk, Deniz Hum­met, Emir­han Topçu, Gü­venç Usta, Efe Te­ci­mer’in ke­sin­lik­le kal­ma­sı­nı yö­ne­tim­den is­te­di.                  

 Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °