Tarih: 23.11.2022 09:29

Çaykur Rizespor Evinde Boluspor'u 1-0 Mağlup Etti

Facebook Twitter Linked-in

Maç­tan da­ki­ka­lar
55. da­ki­ka­da sağ çap­raz­dan ra­ki­bin­den sıy­rı­la­rak ceza sa­ha­sı­na kadar giren Balde pa­sı­nı ar­ka­da­şı­na ak­tar­ma­ya ça­lı­şır­ken Mit­hat Pala'nın ka­ya­rak mü­da­ha­le­si son­ra­sı top kor­ne­re çıktı.
71. da­ki­ka­da ceza sa­ha­sın­da Ercan'ın Bo­la­sie'e yap­tı­ğı faul son­ra­sı hakem Murat Er­do­ğan pe­nal­tı nok­ta­sı­nı gös­ter­di.
72. da­ki­ka­da pe­nal­tı atı­şı­nı kul­la­nan Bo­la­sie, topu fi­le­ler­le bu­luş­tur­du. 1-0
Stat: Çay­kur Didi
Ha­kem­ler: Murat Er­do­ğan ,Meh­met Kap­lu­han, Ab­dul­lah Uğur Sarı
Çay­kur Ri­zes­por: Tarık, Al­berk, Emir­han, Ba­ha­dır, Koray, Alper (Ben­hur dk. 82 ?), Mit­hat, Bo­la­sie, Sefa (Miya dk. 70), Emir­can (Ku­bi­lay dk. 61), Deniz (Papa dk. 82 ?)
Ye­dek­ler: Emre, Zafer, Hurk, Sey­fet­tin Anıl, Ercan, Ber­kay
Tek­nik Di­rek­tör: Bü­lent Kork­maz
Bo­lus­por: Çağ­lar Şahin, Bü­lent (Ercan dk. 68), Pos­mac, Onur, Hakan, Lan­del (Eray dk. 84 ?), Tugay, Ka­yamm­ba (Fur­kan dk. 84 ?), Burak (Gök­han dk. 78), Melih (Bregu dk. 68)
Ye­dek­ler: Bartu, Mu­ham­met, Arda, Meh­met Zahit, Ensar
Tek­nik Di­rek­tör: Sait Ka­ra­fır­tı­na­lar
Gol: Bo­la­sie Yala (dk. 72 pen.) (Çay­kur Ri­zes­por)
Sarı kart­lar: Burak Asan, Ercan Ya­zı­cı, İbra­hı­ma Balde (Bo­lus­por)
Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz,
"Ra­ki­bi­mi­zi Evi­miz­de Yen­me­miz Bir Avan­taj­dı"
Kork­maz, Bo­lus­por ma­çı­nın aka­bin­de yap­tı­ğı açık­la­ma­da, "Çok önem­li bir 3 pu­an­dı çünkü ra­ki­bi­miz­le oy­nu­yo­ruz dedi.
Maçın hemen sonra yap­tı­ğı basın top­lan­tı­sın­da ko­nu­şan eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por'unu Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz, "Ga­li­bi­ye­ti hak et­ti­ği­mi­zi dü­şü­nü­yo­rum. İyi bir mü­ca­de­le ettik. Ligin en az gol yiyen ta­kı­mı ve çok dar oy­na­yan bir ta­kı­mıy­dı.
Dar alan­da po­zis­yon çı­kar­ma­sı­nı da bil­dik. Son­ra­sın­da uzun top­la­ra dö­nün­ce iş ikin­ci top­la­rı ala­rak hü­cu­ma çık­tık ve 1-0 ka­za­na­rak 3 puan aldık. Çok önem­li bir 3 pu­an­dı çünkü ra­ki­bi­miz­le oy­nu­yo­ruz. Ra­ki­bi­mi­zi kendi evi­miz­de yen­me­miz bir avan­taj­dı.
Oyun­cu­la­rı­ma te­şek­kür edi­yo­rum, kut­lu­yo­rum" şek­lin­de ko­nuş­tu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —