Tarih: 18.09.2024 09:22

Çaykur Rizespor Farklı Mağluğ oldu

Facebook Twitter Linked-in

Temsilcimiz Çaykur Rizespor, Galatasaray ileRAMSPark'ta oynanan maçı 3. dakikada Davinson Sanchez, 25. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 49. dakikada Gabriel Sara, 61. dakikada Dries Mertens ve 80. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın attığı gollerle 5-0 kaybetti. İlk 2 gol stoperlerden
Ekibimiz Çaykur Rizespor karşısında Galatasaray'ın ilk iki golünü stoperleri attı. Yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun bir aradan sonra formasına kavuşan Davison Sanchez, 3. dakikada takımının ilk golünü attı.Sarı-kırmızı lı takımın ikinci golünü de 25. dakikada Abdülkerim Bardakcı attı. Barış AlperYılmaz, ligdeki gol sayısını 3'e çıkardı Ekibimiz Çaykur Rizespor karşısında takımının son golünü atan Barış Alper Yılmaz, Süper Lig'de bu sezonki gol sayısını 3'e çıkardı. BarışAlperYılmaz, ligdeki TÜMOSAN Konyaspor ve Adana Demirspor maçlarında da birer kez gol atmıştı.
İki takımda altışar oyuncu değiştirdi
Karşılaşmada iki takım da altışar oyuncu değişikliği yaptı. Ekibimiz Çaykur Rizespor'un Özbek futbolcusu Husniddin Alikulov'un beyin sarsıntısı nedeniyle oyuna devam edemezken, kurallar gereği iki takım da fazladan birer oyuncu değiştirme hakkı elde etti. Maçta hem Çaykur Rizespor hem de Galatasaray, altışar oyuncu değiştirdi. Ekibimiz Çaykur Rizespor, son 3 maçta 11 gol yedi. Galatasaray ve Fenerbahçe'den 5'er gol yiyen ekibimiz, Kasımpaşa maçında da kalesinde 1 gol gördü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —