Çaykur Rizespor, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

Tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por, Trend­yol Süper Lig'in 29. haf­ta­sın­da 8 Mart Cuma günü bugün dep­las­man­da Ga­la­ta­sa­ray ile ya­pa­ca­ğı maçın ha­zır­lık­la­rı­nı ta­mam­la­yıp maç sa­ati­ni bek­le­me­ye baş­la­dı.

Yerel Haberler 8.03.2024 17:35:00 0
Çaykur Rizespor, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

Ye­şil-ma­vi­li ku­lüp­ten ya­pı­lan açık­la­ma­da, Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'nde Tek­nik Di­rek­tör İlhan Palut yö­ne­ti­min­de­ki ant­ren­man­da oyun­cu­lar, ko­şu­nun ar­dın­dan ko­or­di­nas­yon ça­lış­ma­sı ger­çek­leş­tir­di­ler.
Ant­ren­man, dar sa­ha­da ya­pı­lan pas ça­lış­ma­sı­nın ar­dın­dan çift kale maçla ta­mam­lan­dı.
Sa­kat­lı­ğı devam eden Laine ve Ben­hur Keser ça­lış­ma­da yer al­ma­dı.
Tem­sil­ci­miz, tüm ha­zır­lık­la­rı­nı ta­mam­la­yıp maç sa­ati­ni bek­le­me­ye baş­la­dı.

Trend­yol Süper Lig'in 29. haf­ta­sın­da 8 Mart Cuma günü bugün dep­las­man­da Ga­la­ta­sa­ray ile kar­şı­la­şa­cak tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un oyun­cu­su Mu­am­mer Sa­rı­ka­ya, Ga­la­ta­sa­ray ma­çı­na da ga­li­bi­yet almak için git­tik­le­ri­ni ifade etti.

Mu­am­mer Sa­rı­ka­ya, Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'ndeki ant­ren­man ön­ce­sin­de ga­ze­te­ci­le­re yap­tı­ğı açık­la­ma­da, ta­kı­ma ikin­ci ya­rı­da ka­tıl­dı­ğı­nı anım­sa­ta­rak, İlhan Palut ile ça­lış­ma­nın her oyun­cu­yu ge­liş­ti­re­ce­ği­ni ve ken­di­si­nin bun­dan do­la­yı mutlu ol­du­ğu­nu be­lirt­ti.
Se­zo­nun ikin­ci ya­rı­sı­na iyi baş­la­ya­ma­dık­la­rı­nı ancak Mon­di­ho­me Kay­se­ris­por ma­çın­da al­dık­la­rı ga­li­bi­yet­le ye­ni­den ayağa kalk­tık­la­rı­nı belirten de­ne­yim­li orta saha oyun­cu­su, "İyi mü­ca­de­le et­ti­ği­mi­zi dü­şü­nü­yo­rum. Sa­ha­da is­te­yen, ar­zu­la­yan bir Çay­kur Ri­zes­por vardı. Çok iyi bir ta­kı­mız ve re­ka­bet or­ta­mı çok iyi. Bu re­ka­bet or­ta­mı da haf­ta­lar iler­le­dik­çe oyu­nu­mu­za yan­sı­yor." şeklinde konuştu.
Haber Merkezi


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °