Tarih: 22.03.2023 10:22

ÇAYKUR RİZESPOR GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ

Facebook Twitter Linked-in

 Spor Toto 1. Lig'in 27. haf­ta­sın­da Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por, evin­de konuk et­ti­ği Altay'ı 3-1'lik skor­la mağ­lup etti. Üst üste 3. ga­li­bi­ye­ti­ni elde eden ve pu­anı­nı 46'ya yük­sel­ten "At­ma­ca­lar", ave­raj­la ligde 3. sı­ra­ya yük­sel­di ve gö­zü­nü de zir­ve­ye dikti.
 Çay­kur Didi Stadı'nda oy­na­nan maçda ev sa­hi­bi eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por, maçın hemüz 8. da­ki­ka­sin­da İbra­him Ola­wo­yin ile 1-0 öne geçti. tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por, 21. da­ki­ka­da John Mary ile farkı 2'ye çı­kar­dı: 2-0 Konuk ekip Altay, 35. da­ki­ka­da Eric Björ­kan­der'in at­tı­ğı golle farkı 1'e in­dir­di ve ilk yarı eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por'un 2-1'lik üs­tün­lü­ğü ile so­nuç­lan­dı. 80. da­ki­ka­da oyun­cu­muz Ben­hur Keser ile bir gol daha bulan eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por, sa­ha­dan 3-1 galip ay­rıl­ma­yı bildi.
Üst üste 3 haf­ta­dır ka­za­nan ve pu­anı­nı 46'ya çı­ka­ran "At­ma­ca­lar", ave­raj­la ligde 3. sı­ra­ya yük­sel­di ve gö­zü­nü zir­ve­ye dikti.
25 pu­an­da kalan İzmir ekibi Altay ise alt sı­ra­lar­dan uzak­laş­ma fır­sa­tı­nı kul­la­na­ma­dı. İki takım ara­sın­da ilk ya­rı­da İzmir'de oy­na­nan mü­sa­ba­ka da eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por'un 2-0 üs­tün­lü­ğüy­le ta­mam­lan­mış­tı.
    

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —