Tarih: 18.05.2022 10:38

Çaykur Rizespor Kick Boks Takımı Madalyaları Topladı

Facebook Twitter Linked-in

    12-15 Mayıs ta­rih­le­ri ara­sın­da dü­zen­le­nen tur­nu­va­ya İstan­bul ev sa­hip­li­ği yaptı. Tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por Kick Boks Ta­kı­mı'nda altın ma­dal­ya­yı 74 ki­lo­da Yahya Alem­dağ ve 63.5 ki­lo­da Enes Ko­yun­cu ka­zan­dı.
    84 ki­lo­da Miraç Gen­ce­bay ikin­ci, Do­ğu­kan San­dık­çı da 60 ki­lo­da ikin­ci oldu. 75 ki­lo­da ise Mu­ham­met Yıl­maz 3.'lük elde ede­rek bronz ma­dal­ya­nın sa­hi­bi oldu. Tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por Kick Boks Ta­kı­mı böy­le­lik­le şam­pi­yo­na­yı 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz ma­dal­ya ala­rak ili­mi­ze geldi.
    Ma­dal­ya tö­re­ni son­ra­sı açık­la­ma yapan Ant­re­nör Ergün Çak­mak­çı, “Çay­kur Ri­zes­por ar­ma­sı­nın ol­du­ğu her yerde mü­ca­de­le ve hırs var­dır. Spor­cu­la­rı­mız da bu istek ve inanç ile ça­lış­tı­lar. İnşal­lah ulus­la­ra­ra­sı are­na­da da bu za­fer­le­ri ge­ti­re­ce­ğiz" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
    Şampiyonu mezun olduğu okulu ziyaret etti.
    Ça­ye­li­li hem­şeh­ri­miz Enes Ko­yun­cu mezun ol­du­ğu okul zi­ya­ret ede­rek öğ­ren­ci­ler­le şam­pi­yo­nu­ğu­nu kut­la­dı.
    Mezun ol­du­ğu il­çe­miz­de­ki Hü­se­yin Rüştü Al­tun­baş Orta Okulu'na gi­de­rek öğ­ren­ci­le­re kısa bir gös­te­ri yapan Kal­yon­cu, bah­çe­de ku­pa­sı­nı kal­dı­ra­rak dünya şam­pi­yon­lu­ğu­nu öğ­ren­ci­le­le bir­kez daha kut­la­dı.
           Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —