Çaykur Rizespor Milli Arada Antalya’da Kampa Girdi

Çaykur Rizespor Milli Arada Antalya’da Kampa Girdi

Ekibimiz Çay­kur Ri­zes­por, Spor Toto Süper Lig'in 31. haf­ta­sın­da oy­na­ya­ca­ğı Ay­te­miz Alan­yas­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı verilen iki gün­lük izinin ar­dın­dan devam ediyor.

Spor Toto Süper Liginde mücadele eden ekibimiz Çay­kur Ri­zes­por, ligin 31. haf­ta­sın­da Ay­te­miz Alan­yas­por'un ko­nu­ğu olacak. Lig­le­re ve­ri­len Milli ara­­yı An­tal­ya'da ge­çi­recek olan ye­şil-ma­vi­li ekibimiz, 2 gün­lük izinin ar­dın­dan An­tal­ya Belek'te top­la­nan ekibimiz Çay­kur Ri­zes­por, 3 Nisan Pazar günü oy­na­ya­ca­ğı Ay­te­miz Alan­yas­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı sürdürüyor. Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz yö­ne­ti­min­de ger­çek­leş­ti­ren ant­ren­man Isın­ma ha­re­ket­le­ri ve düz koşu ile baş­la­dı.     5'e 2 orta oyunu ile devam eden ant­ren­man düz koşu ile son buldu.
    Öte yan­dan Milli ta­kı­mın aday kad­ro­su­na ça­ğı­rı­lan Emir Han Topçu ve Ce­ma­li Ser­tel ile kendi milli ta­kım­la­rın­da bu­lu­nan Joel Poh­jan­pa­lo, Bryan Dabo ve Yan­nick Bo­la­sie kampa henüz ka­tıl­ma­dığı bildirildi.

Haber Merkezi