Çaykur Rizespor Murat Akça'yı takibe aldı

Çaykur Rizespor Murat Akça

Önü­müz­de­ki sezon kad­ro­su­nu ka­li­te­li bir Sto­per­le güç­len­dir­mek is­te­yen Çay­kur Ri­zes­por, Altay’ ın tec­rü­be­li Sto­pe­ri Murat Akça’ yı yakın ta­ki­be aldı.

    Tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz’ ın ver­di­ği ra­po­ra göre trans­fer ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­ren yö­ne­tim, İzmir ekibi Altay’ın fut­bol­cu­su Murat Akça’yı ta­ki­be baş­la­dı.
    31 ya­şın­da­ki sto­pe­rin trans­fer şart­la­rı­nın araş­tı­rıl­dı­ğı bil­di­ril­di.
    Tec­rü­be­li fut­bol­cu­nun şart­la­rı­nı ma­sa­ya ya­tı­ran eki­bi­mi­zin Tek­nik Di­rek­tö­rü Kork­maz’ın trans­fe­re onay ver­me­si ha­lin­de te­mas­la­rı­nı sık­laş­tı­ra­ca­ğı bil­di­ril­di.
    Geç­ti­ği­miz sezon Altay for­ma­sıy­la is­tik­rar­lı bir gö­rün­tü çizen ba­şa­rı­lı sa­vun­ma oyun­cu­su 26 maç oy­nar­ken özel­lik­le hava top­la­rın­da­ki üs­tün­lü­ğü ile dik­kat­le­ri üze­ri­ne çek­me­yi ba­şar­mış­tı. Süper ligin güçlü ekip­le­rin­den Ga­la­ta­sa­ray’ın alt ya­pı­sın­da ye­ti­şen de­ne­yim­li fut­bol­cu, bu za­ma­na kadar Adana De­mirs­por, Si­vass­por Ka­ra­büks­por, Yeni Ma­lat­yas­por, Ela­zığs­por, Gi­re­suns­por ve Altay for­ma­la­rı­nı giy­miş­ti.
    1990 do­ğum­lu oyun­cu 1.84 metre boya sahip forma giy­di­ği ta­kım­lar­da is­tik­rar­lı ve mü­ca­de­le­ci kim­li­ği ile öne çıkan ba­şa­rı­lı oyun­cu­nun İzmir ekibi Altay ile bir yıl daha söz­leş­me­si var.
    Tec­rü­be­li oyun­cu­nun 300 avro gün­cel pi­ya­sa de­ğe­ri ol­du­ğu kay­de­dil­di.
    Ka­ri­ye­rin­de 262 resmi kar­şı­laş­ma­ya çıkan ba­şa­rı­lı sa­vun­ma oyun­cu­su bu sü­reç­te 13 kez gol se­vin­ci ya­şa­dı.
          

Haber Mer­ke­zi