Çaykur Rizespor Süper Lige mağlubiyetle veda etti

Çaykur Rizespor Süper Lige mağlubiyetle veda etti

Çay­kur Ri­zes­por, Süper Lig'de evin­de oy­na­dı­ğı son maçta Demir Grup Spor’a 2-1 mağ­lup oldu.

    Maçın ilk ya­rı­sın­da eki­bi­miz 22'nci da­ki­ka­da Tyler Bold’un go­lüy­le 1-0 öne ge­çer­ken 31'inci da­ki­ka­da Er­do­ğan Ye­şil­yurt'un golü ile Sİvas ekibi 1-1 ya­ka­la­ya­rak ilk ya­rı­nın so­nu­cu­nu be­lir­le­di. Konuk ekip ikin­ci ya­rı­da 75'inci da­ki­ka­da Fred­rik Ul­ves­tad'ın go­lüy­le 3 puanı ha­ne­si­ne yaz­dır­dı.
    Maçın ar­dın­dan ko­nu­şan Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz, "Ka­zan­mak is­te­dik ama ol­ma­dı. Son maçı oy­na­yıp ge­lecek se­zo­nun plan­la­rı­nı yap­ma­lı­yız. Bunu ge­lecek hafta ha­ya­ta ge­çir­mek is­ti­yo­ruz. Baş­kan ile ko­nuş­tuk. Ge­re­ken her türlü or­ga­ni­zas­yo­nu, ne yap­ma­mız ge­rek­ti­ği­ni ko­nuş­tuk. Uma­rım bir an önce uy­gu­la­nır." şek­lin­de ko­nuş­tu.
    Süper Lig­den küme düşen eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por ge­lecek sezon 1. Ligde mü­ca­de­le edecek sa­ha­sın­da oy­na­dı­ğı son maçı kay­be­de­rek Süper Lige veda etti ve 36 pu­an­da kaldı.
    Ye­şil-Ma­vi­li ekip Süper Lig’in son ma­çı­nı 20 Mayıs Cuma ak­şa­mı saat 20:00'da Ga­zi­an­tep dep­las­ma­nın­da Ga­zi­an­tep FK ile oy­na­yıp ligi ta­mam­la­ya­cak.
          

Haber Merkezi