Tarih: 20.10.2023 09:27

Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut,: "Kayseri zor deplasman"

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'in 9. haf­ta­sın­da 21 Ekim Cu­mar­te­si günü yarın dep­las­man­da saat 13.30'da Mon­di­ho­me Kay­se­ris­por ile kar­şı­la­şa­cak olan tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un tek­nik di­rek­tö­rü İlhan Palut, Kay­se­ri dep­las­ma­nın zor ol­du­ğu­nu, iyi mü­ca­de­le et­me­le­ri ge­rek­ti­ği­ni söy­le­ye­rek, "Dönem dönem iç sa­ha­da ka­zan­mak is­te­ye­cek­ler­dir, buna karşı koy­ma­mız ge­re­kecek." dedi.
İlhan Palut, Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'nde basın men­sup­la­rı­na yap­tı­ğı açık­la­ma­da, Türk Milli Ta­kı­mı'ndaki iyi fut­bo­lun ken­di­le­ri­ni he­ye­can­lan­dır­dı­ğı­nı be­lir­te­rek, Al­man­ya'da dü­zen­le­necek 2024 Av­ru­pa Şam­pi­yo­na­sı'na ka­tıl­ma hakkı ka­za­nıl­ma­sın­dan duy­du­ğu mut­lu­lu­ğu ifade etti.
Palut, Mon­di­ho­me Kay­se­ris­por maçı ön­ce­sin­de Pinc­hi'nin sa­kat­lı­ğı ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek, Mit­hat Pala'nın kır­mı­zı kart ce­za­sı se­be­biy­le kad­ro­da ola­ma­ya­ca­ğı­nı be­lit­ti. Her maçın zor­luk de­re­ce­si­nin yük­sek ol­du­ğu­na ifade eden Palut, söz­le­ri­ne şöyle devam etti: "Kay­se­ris­por dep­las­ma­nı zor bir dep­las­man. Sezon baş­lan­gıç kad­ro­su son de­re­ce güç­lüy­dü. Sa­kat­lık ve ta­kım­dan ay­rıl­ma­lar ne­de­niy­le zor­luk­lar ya­şa­ma­ya baş­la­mış­lar­dı. Son gün­ler­de trans­fe­ri aça­rak bu so­ru­nu çöz­dü­ler. Milli arada oyun­cu­la­rın ta­kı­ma adap­tas­yo­nu ko­nu­sun­da ba­ya­ğı yol al­dık­la­rı­nı dü­şü­nü­yo­rum. Kay­se­ri dep­las­ma­nı zor, iyi mü­ca­de­le et­me­miz lazım. Dönem dönem iç sa­ha­da ka­zan­mak is­te­ye­cek­ler­dir, buna karşı koy­ma­mız ge­re­kecek. Bizim de ofan­sif an­lam­da kendi oyu­nu­mu­zu oy­na­ma­mız ge­re­kecek. Zor­luk de­re­ce­si yük­sek bir maç ola­cak. İnşal­lah güzel bir sonuç ile ora­dan ay­rı­lı­rız."
Palut, ligin son iki ma­çın­da kendi oyun­la­rı­nı oy­na­ya­ma­dık­la­rı­nı ifade ede­rek, "Ligin son ma­çın­da çok erken 10 kişi kal­dık. Maç başka bir nok­ta­ya gitti ama genel an­lam­da ta­kı­mın oyun di­sip­li­nin­den mem­nu­num. Bazı maç­lar­da is­te­di­ği­miz so­nuç­la­rı aldık ama oyunu do­mi­no etme, hücum fut­bo­lun­da, oyunu son­lan­dır­ma da daha yol al­ma­mız ge­rek­ti­ği­ni gö­rü­yo­rum. Bunun için ça­lış­ma­la­rı sür­dü­rü­yo­ruz. Daha yeni bir eki­biz. Bu­gün­den ya­rı­na ola­cak bir ge­li­şim değil. Ge­li­şim sü­re­cin­de saha so­nuç­la­rı bizim adı­mı­za kabul edi­le­bi­lir." ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.      Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —