Çaykur Rizespor Transfere Hızlı Başladı

Bu sezon TFF 1. li­gin­de mü­ca­de­le edecek olan eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por, Adana De­mirs­por’ da forma giyen 2 yerli oyun­cu ile an­laş­tı­ğı bil­gi­si­ne ula­şıl­dı.

Spor Haberleri 1.06.2022 15:47:00 0
Çaykur Rizespor Transfere Hızlı Başladı

    Bu sezon TFF 1. li­gin­de mü­ca­de­le edecek olan eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por yeni sezon ön­ce­si yeni bir kadro ya­pı­lan­ma­sı­na gitme ka­ra­rı aldı. Geçen se­zon­ki kad­ro­dan sa­de­ce 14 oyun­cu­su elin­de kalan yeşil ma­vi­li eki­bi­mi­zin Bü­lent Kork­maz’ ın ra­po­ru doğ­rul­tu­sun­da 14 oyun­cu trans­fer ede­ce­ği öğ­re­nil­di. Trans­fer ça­lış­ma­la­rı­na baş­la­yan eki­bi­miz, Adana De­mirs­por for­ma­sı giyen Erhun Öz­tü­mer ve Sinan Kurt ile an­laş­tı­ğı bil­di­ril­di.
    Adana De­mirs­por for­ma­sı giyen mer­kez orta saha oyun­cu­su Sinan Kurt, yine Adana De­mirs­por 10 nu­ma­ra mev­ki­in­de oy­na­yan Erhun Öz­tü­mer ile geçen se­zo­nu Tuz­las­por’da ki­ra­lık oy­na­yan Adana De­mirs­por for­vet oyun­cu­su Fran­cis Ezeh ile pren­sip an­laş­ma­sı­na va­rıl­dı. Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por, bu oyun­cu­lar ile kısa süre için­de imza atı­la­ca­ğı öğ­re­nil­di.
    Geçen se­zo­nu Tuz­las­por’da ki­ra­lık ola­rak ge­çi­ren Fran­cis Ezeh’ for­vet böl­ge­sin­de sol kanat, sağ kanat ve gol böl­ge­le­rin­de oy­na­ya­bi­li­yor. 1.78 Cm bo­yun­da­ki Ezeh, geçen se­zo­nun ilk ya­rı­sın­da Adana De­mirs­por for­ma­sıy­la süper ligde 7 maça çıkıp 1 asist üre­tir­ken, ki­ra­lık git­ti­ği Tuz­las­por’da 13 maçta 8 gol 2 asist kay­det­ti. Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por’un pren­sip an­laş­ma­sı­na var­dı­ğı Sinan Kurt ise Adana De­mirs­por for­ma­sıy­la Süper ligde 25 maça çıkıp 1 asist kay­det­ti.
    Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por’un pren­sip an­laş­ma­sı­na var­dı­ğı bir diğer oyun­cu olan Erhun Öz­tü­mer ise Adana De­mirs­por ile süper ligde 25 maça çıkıp 1 gol 2 asist üret­ti. Öz­tü­mer Adana De­mirs­por for­ma­sı ile Zi­ra­at Tür­ki­ye ku­pa­sın­da 3 maça çıkıp 1 gol, 1 asist kay­det­ti.
        

  Haber Mer­ke­zi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °