Tarih: 24.03.2023 10:15

Çaykur Rizespor U16 takımı üst üste oynadığı 2 deplasman maçından da puanla döndü

Facebook Twitter Linked-in

 U16 Ge­li­şim Ligi 8. Grup’ta mü­ca­de­le eden eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por'un U16 ta­kı­mı, se­zo­nun 3’üncü ve son dev­re­sin­de üst üste oy­na­dı­ğı 2 dep­las­man ma­çın­dan da birer puan al­ma­yı ba­şar­dı.
Beşer haf­ta­lık 3 dev­re­den iba­ret ligin ilk ma­çın­da sa­ha­sın­da 2-0 ye­nil­di­ği Demir Grup Si­vass­por U16 ta­kı­mı­na, dep­las­man­da ise 4-1 mağ­lup olan Genç At­ma­ca­lar, grup­ta açık ara ve na­mağ­lup lider olan Sivas eki­biy­le bu kez dep­las­man­da gol­süz be­ra­be­re kaldı. 34 pu­an­lı lider Sivas eki­bi­ne ilk puan kay­bı­nı ya­şa­tan Genç At­ma­ca­lar ise bir hafta sonra Yıl­port Sam­suns­por'a konuk oldu.
Sam­sun eki­biy­le dep­las­man­da oy­na­dı­ğı se­zo­nun ilk ma­çın­da 1-0 mağ­lup olan, ra­ki­bi­ni sa­ha­sın­da konuk et­ti­ği ikin­ci maçta ise 2-0 mağ­lup olan Genç At­ma­ca­lar, yine dep­las­man­da mü­ca­de­le et­ti­ği ra­ki­biy­le bu kez 1-1 be­ra­be­re kaldı. İlk ya­rı­da 1-0 ge­ri­ye düş­tü­ğü maç­tan 68’inci da­ki­ka­da Mu­ham­met Baş­par­mak’ın at­tı­ğı golle 1-1 ta­mam­la­yan Hakan Tu­ran­lı yö­ne­ti­min­de­ki Ye­şil-Ma­vi­li eki­bi­mi­zin U16 ta­kı­mı, üst üste oy­na­dı­ğı iki dep­las­man mü­ca­de­le­sin­den ha­ne­si­ne birer puan daha ek­le­ye­rek 20 puana ulaş­tı ve 3’üncü sı­ra­da­ki ye­ri­ni ko­ru­du. Ra­ki­bi­nin grup­tan çıkma şan­sı­nı sona er­di­ren U16 eki­bi­miz, 2 puan fark bu­lu­nan Trab­zon eki­biy­le ise grup­tan çıkma mü­ca­de­le­si­ni sür­dü­rü­yor. 3 maçın kal­dı­ğı ligde 26 Mart Pazar günü saat 14.00’da sa­ha­sın­da Bi­te­xen Gi­re­suns­por U16 ta­kı­mı­nı konuk edecek olan Genç At­ma­ca­la­rı­mız, ra­ki­bi­ni sa­ha­sın­da konuk et­ti­ği ilk maçta 2-0, dep­las­man­da karşı kar­şı­ya gel­di­ği ikin­ci maçta ise 1-0 mağ­lup et­me­yi ba­şar­mış­tı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —