Tarih: 03.02.2023 09:28

"Çaykur Rizespor'da 11 Yıl Önce Yarım Kalan Hikayem Vardı"

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Oğuz Ceylan,
"Çaykur Rizespor'da 11 Yıl Önce Yarım Kalan Hikayem Vardı"
 Çay­kur Ri­zes­por'un yeni trans­fe­ri Oğuz Cey­lan, "Ri­zes­por'da 11 yıl önce yarım kalan hi­ka­yem vardı. Çok gel­mek is­te­dim ve yö­ne­tim de trans­fe­ri ta­mam­la­dı" dedi.
 Çay­kur Ri­zes­por, Spor Toto 1. Lig'in 23. haf­ta­sın­da 4 Şubat Cu­mar­te­si günü sa­ha­sın­da oy­na­ya­ca­ğı Yeni Ma­lat­yas­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dür­dü. Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'nde, Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz yö­ne­ti­min­de ger­çek­leş­ti­ri­len ant­ren­man ön­ce­sin­de basın men­sup­la­rı­nın so­ru­la­rı­nı ya­nıt­la­yan yeni trans­fer­ler­den Oğuz Cey­lan, "Se­zo­na An­ka­ra­gü­cü'nde baş­la­dım. Devre ara­sın­da me­na­je­rim Çay­kur Ri­zes­por'un be­nim­le il­gi­len­di­ği­ni söy­le­di.
Benim Ri­zes­por'da yarım kalan hi­ka­yem vardı. Çok gel­mek is­te­dim ve yö­ne­tim de trans­fe­ri ta­mam­la­dı. İyi ki gel­mi­şim. Yarım dönem Be­şik­taş'tan ki­ra­lık ola­rak gel­miş­tim. İşler is­te­di­ği­miz gibi git­me­miş­ti. 11 yıl sonra tek­rar­dan bu ta­kım­da şam­pi­yon­lu­ğa oy­na­mak­tan, insan ister is­te­mez et­ki­le­ni­yor. Bu­ra­ya gel­di­ğim­de hiç oy­na­ma­mış­tım o yüz­den içim­de bir heves kaldı. Şimdi şam­pi­yon­lu­ğa gi­di­yo­ruz. Sene so­nun­da bunu ba­şa­ra­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
"Ta­kım­da ar­ka­daş­lık or­ta­mı var"
Ta­kım­da çok iyi kar­şı­lan­dı­ğı­nı söy­le­yen Cey­lan, "Ben An­tal­ya kam­pın­da ta­kı­ma ka­tıl­dım. Ta­kım­da ar­ka­daş­lık or­ta­mı var. Beni de çok iyi kar­şı­la­dı­lar. İna­nıl­maz bir or­ta­mı­mız var. Şam­pi­yon ol­ma­ma gibi bir ih­ti­mal dü­şü­ne­mi­yo­rum. Her­kes çok el­ve­riş­le ça­lı­şı­yor.
   İna­nı­yo­rum ki sezon so­nun­da gülen taraf biz ola­ca­ğız. Ma­lat­ya ma­çı­nın zor ge­çe­ce­ği­ni dü­şü­nü­yo­rum çünkü Eyüps­por ga­li­bi­ye­ti­nin mo­ra­liy­le ge­li­yor­lar. Bizim bun­dan sonra hiç­bir maçı te­la­fi edecek za­ma­nı­mız yok. Kalan maç­la­rı­mı­zı çok iyi ge­çi­re­ce­ği­mi­zi dü­şü­nü­yo­rum. Biz, her maça final gö­züy­le ba­kı­yo­ruz" şek­lin­de ko­nuş­tu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —