"Çaykur Rizespor'da 11 Yıl Önce Yarım Kalan Hikayem Vardı"

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Oğuz Ceylan,

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Oğuz Ceylan,
"Çaykur Rizespor'da 11 Yıl Önce Yarım Kalan Hikayem Vardı"
 Çay­kur Ri­zes­por'un yeni trans­fe­ri Oğuz Cey­lan, "Ri­zes­por'da 11 yıl önce yarım kalan hi­ka­yem vardı. Çok gel­mek is­te­dim ve yö­ne­tim de trans­fe­ri ta­mam­la­dı" dedi.
 Çay­kur Ri­zes­por, Spor Toto 1. Lig'in 23. haf­ta­sın­da 4 Şubat Cu­mar­te­si günü sa­ha­sın­da oy­na­ya­ca­ğı Yeni Ma­lat­yas­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dür­dü. Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'nde, Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz yö­ne­ti­min­de ger­çek­leş­ti­ri­len ant­ren­man ön­ce­sin­de basın men­sup­la­rı­nın so­ru­la­rı­nı ya­nıt­la­yan yeni trans­fer­ler­den Oğuz Cey­lan, "Se­zo­na An­ka­ra­gü­cü'nde baş­la­dım. Devre ara­sın­da me­na­je­rim Çay­kur Ri­zes­por'un be­nim­le il­gi­len­di­ği­ni söy­le­di.
Benim Ri­zes­por'da yarım kalan hi­ka­yem vardı. Çok gel­mek is­te­dim ve yö­ne­tim de trans­fe­ri ta­mam­la­dı. İyi ki gel­mi­şim. Yarım dönem Be­şik­taş'tan ki­ra­lık ola­rak gel­miş­tim. İşler is­te­di­ği­miz gibi git­me­miş­ti. 11 yıl sonra tek­rar­dan bu ta­kım­da şam­pi­yon­lu­ğa oy­na­mak­tan, insan ister is­te­mez et­ki­le­ni­yor. Bu­ra­ya gel­di­ğim­de hiç oy­na­ma­mış­tım o yüz­den içim­de bir heves kaldı. Şimdi şam­pi­yon­lu­ğa gi­di­yo­ruz. Sene so­nun­da bunu ba­şa­ra­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
"Ta­kım­da ar­ka­daş­lık or­ta­mı var"
Ta­kım­da çok iyi kar­şı­lan­dı­ğı­nı söy­le­yen Cey­lan, "Ben An­tal­ya kam­pın­da ta­kı­ma ka­tıl­dım. Ta­kım­da ar­ka­daş­lık or­ta­mı var. Beni de çok iyi kar­şı­la­dı­lar. İna­nıl­maz bir or­ta­mı­mız var. Şam­pi­yon ol­ma­ma gibi bir ih­ti­mal dü­şü­ne­mi­yo­rum. Her­kes çok el­ve­riş­le ça­lı­şı­yor.
   İna­nı­yo­rum ki sezon so­nun­da gülen taraf biz ola­ca­ğız. Ma­lat­ya ma­çı­nın zor ge­çe­ce­ği­ni dü­şü­nü­yo­rum çünkü Eyüps­por ga­li­bi­ye­ti­nin mo­ra­liy­le ge­li­yor­lar. Bizim bun­dan sonra hiç­bir maçı te­la­fi edecek za­ma­nı­mız yok. Kalan maç­la­rı­mı­zı çok iyi ge­çi­re­ce­ği­mi­zi dü­şü­nü­yo­rum. Biz, her maça final gö­züy­le ba­kı­yo­ruz" şek­lin­de ko­nuş­tu.