Çaykur Rizespor'da Düşüş Devam Ediyor

Trend­yol Süper Lig'in 11. Haf­ta­sın­da tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por dep­las­man­da kar­şı­laş­tı­ğı Ga­zi­an­tep FK'ne 2-0 mağ­lup ola­rak oy­na­dı­ğı son 3 lig ma­çı­nı da kay­bet­miş oldu.

Spor Haberleri 8.11.2023 09:21:00 0
Çaykur Rizespor

 Trend­yol Süper Lig'in 11. Haf­ta­sın­da tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por dep­las­man­da kar­şı­laş­tı­ğı Ga­zi­an­tep FK'ne 2-0 mağ­lup ola­rak oy­na­dı­ğı son 3 lig ma­çı­nı da kay­bet­miş oldu. Bu so­nuç­la­ra göre Yeşil Ma­vi­li­ler eki­bi­miz oy­na­dı­ğı son 5 hafta ma­çın­da 4. ye­nil­gi­si­ni ala­rak puana has­ret kaldı.
 Süper Lig’de oy­na­nan Ga­zi­an­tep FK – Çay­kur Ri­zes­por ma­çın­da il­ginç bir po­zis­yon ya­şan­dı. Sa­vun­ma oyun­cu­muz Emir­han Topçu, kendi ceza sa­ha­sı için­de topu elle tu­tun­ca hakem pe­nal­tı nok­ta­sı­nı gös­ter­di. Ancak po­zis­yo­nun ge­li­şi­mi, gün­de­me otur­du.
Maçın 16. da­ki­ka­sın­da aut atı­şı­nı kul­lan­mak için ha­zır­la­nan eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por'un ka­le­ci­si Gök­han Akkan, topu yere koy­duk­tan sonra aya­ğıy­la takım ar­ka­da­şı Emir­han Topçu’ya verdi. O sı­ra­da Max Gra­del’in bas­kı­ya gel­di­ği­ni gören Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por'un sa­vun­ma­cı­sı Emir­han, topu eliy­le tu­ta­rak aut atı­şı­nı tek­rar kul­la­na­ca­ğı­nı an­la­tan bir ha­re­ket yaptı.
Ga­zi­an­tep FK oyun­cu­la­rı pe­nal­tı ve­ril­me­si için yoğun bir şe­kil­de iti­raz­da bu­lu­nur­ken maçın ha­ke­mi Ali Şan­sa­lan da pe­nal­tı nok­ta­sı­nı gös­ter­di. Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por'un ka­le­ci­si Gök­han Akkan, atışı kul­lan­ma­sı için topu ar­ka­da­şı­na ver­di­ği­ni söy­le­se de, VAR’da kont­rol edi­len po­zis­yo­nun ar­dın­dan pe­nal­tı kara­rı ge­çer­li oldu.
CEZA YAYI İÇİNDE GAZİANTEP FK’LI OYUN­CU
Çay­kur Ri­zes­por ta­raf­ta­rı da Gök­han Akkan’ın topa do­kun­ma­sı­nın oyunu baş­la­tan ha­re­ket ol­du­ğu kabul edil­me­si ha­lin­de, ceza sa­ha­sı ih­la­li ol­du­ğu iti­ra­zın­da bu­lun­du.
Bir takım aut atı­şıy­la oyuna baş­lar­ken, rakip takım oyun­cu­la­rı ceza sa­ha­sı ve ceza yayı içe­ri­sin­de bu­lu­na­maz.
Ancak Gök­han Akkan’ın topa do­kun­du­ğu sı­ra­da, Ga­zi­an­tep FK oyun­cu­su Denis Dra­guş’un ceza yayı için­de ol­du­ğu gö­rü­lü­yor.
Ancak hakem he­ye­ti bu po­zis­yo­nu dik­ka­te al­ma­dı ve pe­nal­tı ka­ra­rı verdi.
Topun ba­şı­na geçen Maxim, vu­ru­şu gole çe­vir­di ve ta­kı­mı­nı 1-0 öne ge­çir­di.
     Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: Çaykur Rizespor' Düşüş Devam Ediyor
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °