Çaykur Rizesporlu Mocsi, Sivasspor maçını değerlendirdi

Çaykur Rizesporlu Mocsi, Sivasspor maçını değerlendirdi

Tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­po­run oyun­cu­su Mocsi, "Evi­miz­de oy­na­dı­ğı­mız her maçta ga­li­bi­ye­te ta­li­biz. Bu maç da o zorlu mü­ca­de­le­yi ve­re­ce­ği­miz kar­şı­laş­ma­lar­dan biri ola­cak" dedi.

 Trend­yol Süper Lig'in 6. haf­ta­sın­da 23 Eylül Cu­mar­te­si günü EMS Yapı Si­vass­por'u ağır­la­ya­cak Çay­kur Ri­zes­por'da Macar fut­bol­cu At­ti­la Mocsi, ev­le­rin­de­ki her maçta ga­li­bi­ye­te talip ol­duk­la­rı­nı be­lir­te­rek, "Bu maç da o zorlu mü­ca­de­le­yi ve­re­ce­ği­miz kar­şı­laş­ma­lar­dan biri ola­cak." dedi.
Mocsi, Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'nde basın men­sup­la­rı­na, ligin üçün­cü haf­ta­sın­da­ki Trab­zons­por kar­şı­laş­ma­sıy­la ta­kı­ma ka­tıl­dı­ğı­nı, bu maçta gol ata­rak Süper Lig'e iyi bir giriş yap­tı­ğı­nı söy­le­di.
Ligde görev yap­tı­ğı 3 maçta 9 puan top­la­dık­la­rı­nı be­lir­ten Macar de­fans oyun­cu­su, "Çok iyi bir baş­lan­gıç. Ligde ilk 5 haf­ta­da 2 puan or­ta­la­ma­sıy­la 10 puan top­la­ma­mız çok iyi. Uma­rım yo­lu­mu­za aynı şe­kil­de devam ede­riz." diye ko­nuş­tu.
Mocsi, ligde bu hafta EMS Yapı Si­vass­por'u ağır­la­ya­cak­la­rı­nı kay­de­de­rek, "Süper Lig'de maç­lar mü­ca­de­le gücü yük­sek ge­çi­yor. Si­vass­por maçı da zor bir mü­ca­de­le ola­cak. Evi­miz­de oy­na­dı­ğı­mı­zı unut­ma­ma­lı­yız. Evi­miz­de oy­na­dı­ğı­mız her maçta ga­li­bi­ye­te ta­li­biz. Bu maç da o zorlu mü­ca­de­le­yi ve­re­ce­ği­miz kar­şı­laş­ma­lar­dan biri ola­cak." ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Yeni ku­ru­lan ta­kım­la­rın lige iyi baş­lan­gıç yap­ma­sı­nın öne­mi­ne işa­ret eden Mocsi, söz­le­ri­ni şöyle sür­dür­dü:
"Ta­kı­mın ile­ti­şi­mi­ni, ke­net­len­me­si­ni iyi baş­lan­gıç­lar ar­tı­rır ama önü­müz­de çok yol var. Böyle iyi devam eder­sek ta­kı­mın bir­bi­ri­ne alış­ma sü­re­ci kı­sa­la­cak­tır. Daha iyi, bir­bi­ri­ne ke­net­le­nen bir takım ha­li­ne ge­le­ce­ği­mi­ze ina­nı­yo­rum. Ön­ce­lik­le her maç eli­miz­den ge­le­nin en iyi­si­ni yap­mak için ça­lı­şa­ca­ğız. De­va­mı mut­la­ka ge­le­cek­tir."
At­ti­la Mocsi, Tür­ki­ye'ye gel­me­den önce Fe­ner­bah­çe ve Ga­la­ta­sa­ray'ı takip et­ti­ği­ni de be­lir­te­rek, şun­la­rı söy­le­di:
"Trans­fe­rim ön­ce­sin­de At­ti­la Sza­lai'den bilgi aldım. Onun dı­şın­da kim­se­den bilgi al­ma­dım. At­ti­la bana, Tür­ki­ye'nin çok çok iyi bir ülke ol­du­ğu­nu ve fut­bo­lun iyi ol­du­ğu­nu söy­le­di. Ben de Çay­kur Ri­zes­por'a gel­di­ğim için çok mut­lu­yum. 3 maçta 3 ga­li­bi­yet alın­ca mut­lu­lu­ğum arttı. Şu ana kadar olum­suz giden hiç­bir şey yok. Bu­ra­da ol­mak­tan mem­nu­num."