Çaykur Rizespor'un 3 genç oyuncusunu Ofspor'a verdi

Çay­kur Ri­zes­por’un 3 genç fut­bol­cu­su Musa Eren Ka­ra­kaş, Soner Öz­de­mir ve Al­pe­ren Gün­doğ­du TFF 3. Lig ekip­le­rin­den Ofs­por’a trans­fer oldu.

Spor Haberleri 5.08.2022 09:03:00 0
Çaykur Rizespor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekip­le­rin­den Ye­şil­yurt Demir Çelik Ofs­por, TFF 1. Lig'inde mü­ca­de­le edecek olan eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por’dan 18 ya­şın­da­ki sağ kanat oyun­cu­su Musa Eren Ka­ra­kaş, 19 ya­şın­da­ki orta saha oyun­cu­su Soner Öz­de­mir ve 18 ya­şın­da­ki sant­ra­for Al­pe­ren Gün­doğ­du ile 3’er yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı.
Çay­kur Ri­zes­por alt­ya­pı­sın­da ye­ti­şen ve geç­ti­ği­miz devre ara­sın­da Ye­şil-Ma­vi­li kulüp ile 2,5 yıl­lık pro­fes­yo­nel söz­leş­me­ye imza atan 18 ya­şın­da­ki Musa Eren Ka­ra­kaş, ku­lü­büy­le kar­şı­lık­lı an­la­şa­rak söz­leş­me­si­ni fes­het­ti ve ken­di­si­ni 3 yıl­lı­ğı­na Ofs­por renk­le­ri­ne bağ­la­yan im­za­yı attı.
    Bu sezon U19 Süper Li­gin­de Ye­şil-Ma­vi­li forma ile 36 maça çıkan ve 9 gol kay­de­den genç ye­te­nek, bu güne kadar ise Ri­zes­por alt ya­pı­sın­da 107 resmi maça çıktı ve top­lam­da 47 gole at­ma­yı ba­şar­dı.
    Çay­kur Ri­zes­por alt ya­pı­sın­da ye­ti­şen ve bu sezon Ri­zes­por’un Süper Lig’de Ga­zi­an­tep FK ile dep­las­man­da oy­na­dı­ğı son maçta oyuna giren 19 ya­şın­da­ki Soner Öz­de­mir, sezon için­de gös­ter­di­ği per­for­mans ile gün­de­mi­ne gir­di­ği Ofs­por ile 3 yıl­lık an­laş­ma­ya vardı. Çay­kur Ri­zes­por'un pro­fes­yo­nel yap­ma­ya­rak elin­den ka­çır­dı­ğı genç ye­te­nek Soner Öz­de­mir, oy­na­dı­ğı Süper Lig maçı dı­şın­da bu sezon U19 Süper Li­gin­de 30 maç oy­na­ya­rak 1 gole de imza atar­ken, top­lam­da ise Ye­şil-Ma­vi­li forma ile 111 maça çıktı ve 30 gole imza at­mış­tı.
    Bu sezon U19 Süper Li­gin­de oy­na­dı­ğı 34 maçta 8 gol kay­de­den 18 ya­şın­da­ki bir diğer ye­te­nek­li isim Al­pe­ren Gün­doğ­du da Ofs­por ile 3 yıl­lık söz­leş­me im­za­la­yan isim oldu.
    Tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por’un fark et­me­di­ği genç ye­te­nek de sezon için­de­ki per­for­man­sıy­la Ofs­por’un gün­de­min­de yer alı­yor­du. Al­pe­ren bu güne kadar Çay­kur Ri­zes­por alt ya­pı­sın­da Ye­şil-Ma­vi­li forma ile 90 maça çık­mış ve 43 gol at­mış­tı.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °