Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, "İşinize Odaklanın, Rehavete Kapılmayın"

Kork­maz, Genç­ler­bir­li­ği ma­çı­nı ka­yıp­sız geç­mek için ha­re­ke­te geçti. ant­ren­man­da oyun­cu­la­rıy­la ko­nu­şan Kork­maz, adeta te­ra­pi yaptı.

Spor Haberleri 25.11.2022 09:22:00 0
Çaykur Rizespor

Spor Toto 1. li­gin­de mü­ca­de­le eden eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por 1-0’ lik Bo­lus­por ga­li­bi­ye­ti ile büyük moral bu­lur­ken puan cet­ve­lin­de ise 22 pu­an­la 5. si­ra­ya yük­sel­di. Se­zo­na şam­pi­yon­luk pa­ro­la­sıy­la baş­la­yan ye­şil-ma­vi­li eki­bi­miz çı­kı­şı­nı hafta sonu dep­las­man­da oy­na­ya­ca­ğı Genç­ler­bir­li­ği ma­çın­da da sür­dür­me­yi amaç­lı­yor. Eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­po­run Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz, baş­kent tem­sil­ci­si­ne karşı puan kaybı ya­şan­ma­ma­sı için ça­lış­ma­la­ra baş­la­dı.
Ant­ren­man­da oyun­cu­la­rı ile top­lan­tı yapan tec­ru­be­li tek­nik adam re­ha­ve­te ka­pıl­ma­ma uya­rı­sı yaptı. Kork­maz, Bo­lus­por ma­çın­da ka­za­nı­lan 3 pu­anın anlam ka­zan­ma­sı için Genç­ler­bir­li­ği ma­çı­nın da mut­la­ka ka­za­nıl­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni be­lirt­ti. Kork­maz, ligde zor gün­ler ge­çi­ren An­ka­ra eki­bi­nin puan cet­ve­lin­de­ki ko­nu­mu­nun ken­di­le­ri­ni al­dat­ma­ma­sı ge­rek­ti­ği­ne dik­kat çekti.
Tec­rü­be­li tek­nik di­rek­tör, “Genç­ler­bir­li­ği ligde zor gün­ler ge­çi­re­bi­lir, so­nuç­ta büyük bir ca­mi­aya karşı oy­na­ya­ca­ğız An­ka­ra dep­las­ma­nı her takım için zor­dur. Şu anda ligde ko­num­la­rı bizi al­dat­ma­ma­lı. Bu tür ta­kım­lar her zaman sürp­riz ya­pa­bi­lir. Biz kendi işi­mi­ze bak­ma­mız lazım. Bo­lus­por ga­li­bi­ye­ti­nin anlam ka­zan­ma­sı için bu maçı mut­la­ka ka­zan­ma­lı­yız” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °