Tarih: 01.09.2023 08:59

ÇAYKUR SPOR GÜREŞCİSİ EYMEN KOPUZ, KİLOSUNDA KULÜBÜNE ALTIN MADALYA KAZANDIRDI

Facebook Twitter Linked-in

 Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı ile Tür­ki­ye Güreş Fe­de­ras­yo­nu­nun or­tak­la­şa Yoz­gat'ta dü­zen­le­di­ği Ana­do­lu Yıl­dız­lar Ligi 2023 yılı Güreş Küçük Mi­nik­ler (ANALİG) Gre­ko­ro­men ve Ser­best Güreş Tür­ki­ye Bi­rin­ci­li­ği mü­sa­ba­ka­la­rı Yoz­gat Rıza Ka­ya­alp Spor Sa­lo­nu'nda ta­mam­lan­dı.
 Yoz­gat’ta 3 gün devam eden mü­sa­ba­ka­lar so­nu­cun­da ÇAY­KUR spor­lu gü­reş­çi Eymen Kopuz, 68 ki­lo­da ku­lü­bü­ne altın ma­dal­ya ka­zan­dır­dı. Mü­sa­ba­ka­lar­da bir başka altın ma­dal­ya ka­za­nan Ri­ze­li spor­cu, Pazar Genç­lik Spor gü­reş­çi­le­rin­den Mus­ta­fa Uygar 52 kg. ’da ku­lü­bü­ne altın ma­dal­ya ka­zan­dır­dı. Rize Genç­lik Spor Ku­lü­bü spor­cu­su Emir­han Ko­yun­cu ’da 44 kg’da ku­lü­bü­ne Bronz ma­dal­ya ka­zan­dı­ran, Ri­ze­li gü­reş­çi­ler ola­rak ba­şa­rı elde et­ti­ler.
Yoz­gat Rıza Ka­ya­alp Spor Sa­lo­nun­da ger­çek­le­şen mü­sa­ba­ka­la­ra, 19 ilden 24 takım ve 12 sık­let­te 414 spor­cu ka­tıl­dı. Mü­sa­ba­ka­la­ra, An­ka­ra, Rize, Amas­ya, Bat­man, Bursa, Çorum, De­niz­li, Ga­zi­an­tep, Hak­ka­ri, İzmir, Kay­se­ri, Konya, Ko­ca­eli, Kah­ra­man­ma­raş, Muğla, Sa­kar­ya, Sam­sun, Trab­zon, Van ve Yoz­gat il­le­rin­de­ki güreş ku­lüp­le­ri­nin spor­cu­la­rı ka­tıl­dı­lar.Çay­kurs­por Güreş Ku­lü­bü Yö­ne­ti­ci ve Ant­re­nör­le­ri; Gre­ko­ro­men güreş bran­şın­da, Tür­ki­ye Güreş Fe­de­ras­yo­nu­nun, 2023-2024 fa­ali­yet kap­sa­mın­da Tür­ki­ye’nin de­ği­şik il­le­rin­de ger­çek­le­şen mü­sa­ba­ka­lar­da, ÇAY­KUR spor Ku­lü­bü­mü­ze des­tek ve katkı sağ­la­yan, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Çay­kurs­por Ku­lü­bü YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim’e ve Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız’a te­şek­kür­le­ri­mi­ze su­nu­yo­ruz.” de­di­ler.   Haber-Foto: Bay­ram Ali KA­VAL­CI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —