ÇAYKUR SPOR RAFTİNG U19 TAKIMI DÜZCE'DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Raf­ting Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı 1. Ayak ve Milli Takım Seçme Ya­rış­la­rın­da ÇAY­KUR Spor Ku­lü­bü U19 Raf­ting Ta­kı­mı Sla­lom ya­rış­ma­la­rın­da Tür­ki­ye Şam­pi­yo­nu oldu.

Spor Haberleri 12.05.2023 09:08:00 0
ÇAYKUR SPOR RAFTİNG U19 TAKIMI DÜZCE

 Tür­ki­ye Kano Fe­de­ras­yo­nu ta­ra­fın­dan Düzce'de dü­zen­le­nen, Düzce Genç­lik ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü, Düzce Be­le­di­ye­si ile Cu­ma­ye­ri Be­le­di­ye­si’nin des­tek­le­riy­le, Cu­ma­ye­ri il­çe­si Do­kuz­de­ğir­men mev­kii, Melen ça­yın­da dü­zen­le­nen, Raf­ting Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı 1. Ayak ve Milli Takım Seçme Ya­rış­la­rın­da ÇAY­KUR Spor Ku­lü­bü U19 Raf­ting Ta­kı­mı Sla­lom ya­rış­ma­la­rın­da Tür­ki­ye Şam­pi­yo­nu oldu.
 Düzce İli Cu­ma­ye­ri Do­kuz­de­ğir­men­de­ki ya­rış­ma­la­ra, 25 ilden 53 kulüp ve 300 spor­cu ka­tıl­dı. Düzce Va­li­si Cev­det Atay'ın şam­pi­yo­na­nın star­tı­nı ver­me­si­nin ar­dın­dan Melen Çayı'nda bot­la­rı­nı suya in­di­ren kadın ve erkek spor­cu­lar; RX, RX H2H ka­te­go­ri­le­rin­de kürek çe­ke­rek de­re­ce elde etmek için mü­ca­de­le verdi. Şam­pi­yo­na­da takım ha­lin­de bi­rin­ci olan ül­ke­mi­zi İtalya'da dü­zen­le­necek olan Raf­ting Şam­pi­yo­na­sın­da tem­sil edecek. 19 yaş er­kek­ler­de Şam­pi­yon olan, ÇAY­KUR spor Ku­lü­bü Raf­ting ta­kı­mı­nın Ant­re­nör­lü­ğü­nü Rıza Avcı yap­mak­ta­dır. Çay­kurs­por Ku­lü­bü yö­ne­ti­ci ve ant­re­nör­le­ri, gerek ant­ren­man­la­rın­da, ge­rek­se ülke ge­ne­lin­de ka­tıl­dık­la­rı ya­rış­ma­lar­da ken­di­le­ri­ne her zaman des­tek olan, ÇAY­KUR spor Ku­lü­bü YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim ve Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü­ne te­şek­kür­le­ri­ni ilet­ti­ler. Ya­rış­ma­la­rın son gü­nün­de de­re­ce­ye giren takım ve spor­cu­la­ra kupa ve ma­dal­ya­la­rı pro­to­kol üye­le­ri ta­ra­fın­dan ve­ril­di. Or­ga­ni­zas­yon­da de­re­ce elde eden spor­cu­lar, milli takım kam­pı­na ka­tıl­ma­ya hak ka­zan­dı.
 

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °