Tarih: 06.09.2023 09:28

ÇAYKUR SPOR'DAN OLUŞAN U19 RAFTİNG MİLLİ TAKIMI AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Facebook Twitter Linked-in

 Çek Cum­hu­ri­ye­ti Vi­ta­va neh­rin­de ger­çek­le­şen, Av­ru­pa Raf­ting Şam­pi­yo­na­sın­da, Tür­ki­ye’yi tem­sil eden, ÇAY­KUR spor Ku­lü­bü U19 Raf­ting ta­kı­mı ka­te­go­ri­sin­de Av­ru­pa Şam­pi­yo­nu oldu.
Kano Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Alper Cavit KA­BAK­ÇI, “Söz ko­nu­su ya­rış­lar­da ül­ke­mi­zi; Ka­fi­le Baş­ka­nı Gür­kan Köse, Ant­re­nör Rıza Avcı, Spor­cu­lar: Evren Dil, Oğuz Avcı, Ahmet Ra­şi­toğ­lu, Yavuz Efe Gün­gör ve Semih Cen­giz isim­li spor­cu­la­rı­mız tem­sil et­ti­ler. Top­lam 15 ül­ke­nin ma­dal­ya mü­ca­de­le­si ver­di­ği ya­rış­lar­da mil­li­le­ri­miz; U19 Er­kek­ler Nehir İnişi ka­te­go­ri­sin­de 1. U19 Er­kek­ler Kafa Ka­fa­ya ka­te­go­ri­sin­de 1. U19 Er­kek­ler Sp­rint ka­te­go­ri­sin­de 2. U19 Er­kek­ler Sla­lom ka­te­go­ri­sin­de 2. ola­rak kür­sü­de yer al­dı­lar. Mil­li­le­ri­miz al­dık­la­rı bu de­re­ce­ler ile Genel Klas­man­da Av­ru­pa Şam­pi­yo­nu olma ba­şa­rı­sı­nı gös­ter­di­ler. ÇAY­KUR Spor Ku­lü­bü YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim ve yö­ne­ti­miy­le bir­lik­te, Genç mil­li­le­ri­mi­zi ve de­ğer­li ant­re­nör­le­ri­mi­zi teb­rik edi­yo­rum.
Ül­ke­mi­ze ve Fe­de­ras­yo­nu­mu­za ka­zan­dır­mış ol­duk­la­rı bu önem­li ba­şa­rı­la­rıy­la mil­let­çe he­pi­mi­zi se­vin­dir­di­ler. Bun­dan sonra da ya­pı­la­cak olan ulus­la­ra­ra­sı ya­rış­ma­lar­da da ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­li­yo­rum.” dedi.
          Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —