ÇAYKUR TIR ve PERSONELİYLE DEPREM BÖLGESİNE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

ÇAY­KUR’un her zaman tüm Tür­ki­ye ge­ne­lin­de hiz­met veren, sıcak çay tadım TIR’ı ile gö­rev­li­ler ta­ra­fın­dan sıcak çay ik­ra­mı devam edi­yor.

Güncel Haberler 1.03.2023 09:39:00 0
ÇAYKUR TIR ve PERSONELİYLE DEPREM BÖLGESİNE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

 ÇAY­KUR Dep­re­min ol­du­ğu ilk gün­den iti­ba­ren dep­rem fe­la­ke­ti­nin ya­şan­dı­ğı 10 il ve bir­çok il­çe­de 69 sıcak çay stan­dı, 5 sıcak çay ser­vis aracı ve ÇAY­KUR’un her zaman tüm Tür­ki­ye ge­ne­lin­de hiz­met veren, sıcak çay tadım TIR’ı ile gö­rev­li­ler ta­ra­fın­dan sıcak çay ik­ra­mı devam edi­yor.
 Asrın fe­la­ke­ti olan dep­re­min ilk gü­nün­den böl­ge­ye ha­re­ket eden, ÇAY­KUR ikram TIR’ı ve ülke ge­ne­lin­de çe­şit­li et­kin­lik­ler­de gö­rev­len­di­ri­len 5 çay ser­vis ara­cıy­la bir­lik­le, ko­or­di­nas­yon gö­rev­li­le­ri­nin gös­ter­miş ol­du­ğu alan­lar­da ku­ru­lan 69 çay stan­dın­dan dep­rem­ze­de­le­rin yü­rek­le­ri ısıt­ma­ya devam edi­yor. ÇAY­KUR Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim “Mil­let­çe biz­le­ri yasa boğan, Kah­ra­man­ma­raş mer­kez­li 10 ili­miz­de mey­da­na gelen büyük dep­rem fe­la­ke­ti ha­be­ri­ni alır almaz, ilk gün­den iti­ba­ren Rize’de bu­lu­nan çay ikram tı­rı­mı­zı gö­rev­li ekip­le bir­lik­te hemen böl­ge­ye ha­re­ket et­tir­dik. Böl­ge­ye en yakın, Di­yar­ba­kır, Kay­se­ri ve Mer­sin ÇAY­KUR Bölge Mü­dür­lük­le­ri­mi­zi te­yak­ku­za ge­tir­dik. ÇAY­KUR ba­yi­le­ri­mi­zin de des­tek­le­riy­le, 69 Çay stan­dı­mız, 5 Çay ser­vis ara­cı­mız ve ül­ke­mi­zin ge­ne­lin­de hiz­met veren ikram tı­rı­mız­la, bu büyük fe­la­ke­ti­nin ilk gü­nün­den iti­ba­ren 75 fark­lı nokta dep­rem­ze­de kar­deş­le­ri­mi­zin ya­nın­da­yız. Allah ül­ke­mi­ze ve mil­le­ti­mi­ze bir daha böyle ke­der­li acı­lar ya­şat­ma­sın. Asrın fe­la­ke­ti dep­rem­de ha­ya­tı­nı kay­be­den va­tan­daş­la­rı­mı­za Allah’tan rah­met di­li­yo­rum. Dep­rem­de ya­ra­la­nan va­tan­daş­la­rı­mı­za acil şi­fa­lar di­li­yo­rum.” dedi. ÇAY­KUR, tadım, rek­lam ve ta­nı­tım tırı araç ve stant­la­rıy­la acı­nın mer­ke­zi dep­rem­ze­de va­tan­daş­la­ra sıcak çay ik­ra­mı­nın yanı sıra dem­lik, poşet ve sal­la­ma çay ik­ra­mıy­la on bin­ler­ce ki­şi­nin içini ve yü­rek­le­ri­ni ısıt­ma­ya devam edi­yor.
                

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °