ÇAYKUR YÖNETİMİNDEN YENİ BAKAN KİRİŞÇİ'YE TEBRİK ZİYARETİ

Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan ta­ra­fın­dan, T.C. Tarım ve Orman Ba­kan­lı­ğı'na ata­nan Vahit Ki­riş­çi'yi ma­ka­mın­da zi­ya­ret ede­rek, 'Teb­rik ve ha­yır­lı olsun' zi­ya­re­tin­de bu­lun­du­lar.

Güncel Haberler 15.03.2022 09:11:00 0
ÇAYKUR YÖNETİMİNDEN YENİ BAKAN KİRİŞÇİ

Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü (Çay­kur) Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim be­ra­be­rin­de Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­riy­le bir­lik­te, Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan ta­ra­fın­dan, T.C. Tarım ve Orman Ba­kan­lı­ğı'na ata­nan Vahit Ki­riş­çi'yi ma­ka­mın­da zi­ya­ret ede­rek, 'Teb­rik ve ha­yır­lı olsun' zi­ya­re­tin­de bu­lun­du­lar.
Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim be­ra­be­rin­de yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri, Ekrem Yüce, Hik­met Ayar, Zeki Ka­ra­oğ­lu, Er­dinç Ha­ti­noğ­lu ile bir­lik­te, T.C. Tarım ve Orman Ba­kan­lı­ğı'na ata­nan Vahit Ki­riş­çi'yi zi­ya­ret et­ti­ler.
    An­ka­ra’da ger­çek­le­şen zi­ya­ret­te, Bakan Vahit Ki­riş­çi'ye ' teb­rik ve ha­yır­lı olsun' di­lek­le­ri­ni ile­ten, Genel Müdür ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim, Çay­kur'la il­gi­li de­tay­lı bil­gi­ler sundu.
    Zi­ya­re­tin so­nun­da, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Alim, Bakan Ki­riş­çi'ye çe­şit­li Çay­kur ürün­le­ri he­di­ye etti.

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °