ÇAYKUR ZİRAAT BOTANİK ÇAY BAHÇESİNE YENİ ÇAY SATIŞ MAĞAZASI

Zi­ra­at Bo­ta­nik Çay Bah­çe­si­ne 170 met­re­ka­re bü­yük­lü­ğün­de ve 500 met­re­ka­re bü­yük­lü­ğün­de oto­par­kı ve ay­rı­ca yü­rü­me yolu olan yeni Çay Satış Ma­ğa­za­sı açı­yor.

Yerel Haberler 8.11.2022 09:16:00 0
ÇAYKUR ZİRAAT BOTANİK ÇAY BAHÇESİNE YENİ ÇAY SATIŞ MAĞAZASI

    Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü (Çay­kur) Zi­ra­at Bo­ta­nik Çay Bah­çe­si­ne 170 met­re­ka­re bü­yük­lü­ğün­de ve 500 met­re­ka­re bü­yük­lü­ğün­de oto­par­kı ve ay­rı­ca yü­rü­me yolu olan yeni Çay Satış Ma­ğa­za­sı açı­yor.
    Rize’nin te­pe­den en doğal şe­kil­de sey­re­dil­di­ği, zen­gin flora çe­şit­li­li­ğiy­le ve yeni di­ki­len bitki ve çam ağaç­la­rı çe­şit­li­li­ğiy­le, en ka­li­te­li, siyah, yeşil ve or­ga­nik çay­la­rın içil­di­ği, din­len­me alan­la­rı, çay satış ve yö­re­sel ürün ma­ğa­za­la­rı ve Çay­kur Çayla Ka­fe­ter­ya, Res­to­ra­nıy­la, çe­şit­li sıcak ve soğuk çay­la­rın içil­di­ği sos­yal tesis komp­lek­sin­de, daha fazla müş­te­ri­le­re daha geniş bir kon­sep­te satın ala­bi­le­cek­le­ri ve tadım ya­pa­bi­le­cek­le­ri yeni Çay­kur Çay satış ma­ğa­za­sı ya­kın­da hiz­me­te açı­la­cak.
    Çay­kur Zi­ra­at Bo­ta­nik Çay Bah­çe­sin­de­ki yeni, Çay satış ve tadım ma­ğa­za­sıy­la il­gi­li ko­nu­şan, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM; Çay her mev­sim­de tüm in­san­lı­ğın sıcak dost­tur, ar­ka­da­şı­dır.
    O ne­den­le yaş çay ta­rı­mı­nın ya­pıl­dı­ğı 4 ili­miz­de kıy­met­li üre­ti­ci­le­ri­miz­den satın al­dı­ğı­mız yaş çay­la­rı, yine 4 ili­miz­de bu­lu­nan çay fab­ri­ka­la­rı­mız­da üret­ti­ği­miz çay çe­şit­le­ri­mi­zi Tür­ki­ye’nin ge­ne­lin­de ve dün­ya­nın bir­çok ül­ke­sin­de tü­ke­ti­ci­le­rin be­ğe­ni­si­ne sun­mak­ta­yız.
    Bil­has­sa yazın ili­mi­zi zi­ya­re­te gelen yerli ve ya­ban­cı tu­rist­le­rin en çok zi­ya­ret et­ti­ği, din­len­di­ği, siyah, yeşil, beyaz ve soğuk çay­la­rı­nı yu­dum­la­dık­la­rı, Zi­ra­at Bo­ta­nik Çay bah­çe­miz­de üret­ti­ği­miz 100’un üze­rin­de çay çe­şit­le­ri­mi­ziz nezih bir or­tam­da satın ala­bil­me­le­ri için yeni ma­ğa­za­mı­zı kısa bir sü­re­de hiz­me­te aça­ca­ğız.
    Bu ma­ğa­za­nın ya­nın­da on­lar­ca ara­cın park ede­bi­le­ce­ği, yeni yü­rü­yüş yo­luy­la Rize’yi kuş­ba­kı­şı sey­re­de­cek­ler. Bu yeni ma­ğa­za­nın, oto par­kın ve yü­rü­yüş yo­lu­nun, ül­ke­mi­ze, böl­ge­mi­ze, Rize’mize ha­yır­lı ve uğur­lu olsun.” dedi.
           

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °