ÇAYKUR'DAN DAMAKLARA TATLI YEŞİL ÇAYLI HELVA BEĞENİ TOPLADI

Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü (Çay­kur) her geçen artan ürün çe­şit­li­li­ği­ne bir ye­ni­si­ni daha ek­le­me­ye devam edi­yor.

Güncel Haberler 9.03.2022 09:15:00 0
ÇAYKUR

Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü (Çay­kur) her geçen artan ürün çe­şit­li­li­ği­ne bir ye­ni­si­ni daha ek­le­me­ye devam edi­yor. Çay­kur şimdi de ürün ga­mı­na he­rek­sin be­ğe­ne­ce­ği ve sağ­lı­ğı­na fay­da­lı yeşil çay pud­ra­lı tahin hel­va­sı üret­ti.
Çay çe­şit­li­li­ği­nin ar­tı­rıl­ma­sı ama­cıy­la araş­tır­ma-ge­liş­tir­me ça­lış­ma­sı yü­rü­ten Çay­kur, ürün ga­mı­nı her geçen gün ar­tır­ma­yı sür­dü­rü­yor.
    Tür­ki­ye'nin her böl­ge­sin­de damak ta­dı­na uygun çay çe­şit­le­ri ile tü­ke­ti­ci­le­re ula­şan Çay­kur bu kez de yeşil çay pud­ra­lı tahin hel­va­sı üret­ti. Çay­kur ma­ğa­za­la­rı ve seç­kin mar­ket­ler­de ye­ri­ni alan helva tü­ke­ti­ci­ler ta­ra­fın­dan be­ğe­nil­di.
    Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya ALİM, çay­dan katma de­ğer­li ilave ürün­ler üre­til­me­si adına araş­tır­ma ve ge­liş­tir­me ça­lış­ma­la­rı­na ağır­lık ver­dik­le­ri­ni söy­le­di. Genel Müdür ALİM, “Son ola­rak üret­ti­ği­miz yeşil çay pud­ra­lı tahin hel­va­sı raf­lar­da ye­ri­ni aldı.
    Tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­ze çayın ya­nın­da tat­lan­dı­rı­cı ola­rak yeşil çaylı helva öne­ri­yo­ruz. Çay­kur ola­rak ürün çe­şit­li­li­ği­mi­zi ar­tır­ma­ya yö­ne­lik ça­lış­ma­la­rı­mız sü­recek” dedi.

Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °