ÇAYKUR'DAN KİŞİSEL VE KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI

Çay­kur, Ada­let Ba­kan­lı­ğı Rize Per­so­nel Eği­tim Mer­ke­zi iş­bir­li­ği ile mer­kez ve taşra teş­ki­lat­la­rın­da­ki yö­ne­ti­ci­le­ri­ne ki­şi­sel ve ku­rum­sal ge­li­şi­mi des­tek­le­yen eği­tim prog­ra­mı baş­lat­tı.

Güncel Haberler 16.03.2022 10:20:00 0
ÇAYKUR

Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya ALİM, Ada­let Ba­kan­lı­ğı ile or­tak­la­şa baş­lat­tık­la­rı eği­tim prog­ra­mı ile mer­kez ve taşra teş­ki­lat­la­rın­da­ki daire baş­kan­la­rı ile fab­ri­ka ve ünite mü­dür­le­ri­ne yö­ne­lik ki­şi­sel ve ku­rum­sal eği­tim­ler ve­ril­di­ği­ni be­lirt­ti.
    Genel Müdür ALİM, "Ada­let Ba­kan­lı­ğı­mı­zın il­gi­li bi­rim­le­ri ta­ra­fın­dan içe­ri­ği ha­zır­la­nan eği­tim prog­ra­mı baş­lat­tık.
    Bu kap­sam­da Ada­let Ba­kan­lı­ğı Rize Per­so­nel Eği­tim Mer­ke­zi'nde 2-3 Mart ta­rih­le­ri ara­sın­da eği­tim prog­ra­mı uy­gu­lan­dı.
    Eği­tim prog­ra­mı kap­sa­mın­da mer­ke­zi ve taşra teş­ki­lat­la­rı­mız­dan ka­tı­lan Daire Baş­kan­la­rı­mız ve ünite mü­dür­le­ri­miz; et­ki­li ile­ti­şim be­ce­ri­le­ri, psi­ko­lo­jik sağ­lam­lık, pro­to­kol ku­ral­la­rı ve mo­bing gibi ki­şi­sel ve ku­rum­sal ge­li­şi­mi des­tek­le­yen son de­re­ce önem­li ko­nu­lar­da de­ğer­li ho­ca­la­rı­mız­dan fay­da­lı eği­tim al­dı­lar. Ka­lı­cı ve sür­dü­rü­le­bi­lir ol­ma­sı ama­cıy­la eği­tim prog­ram­la­rı­mı­za devam ede­ce­ğiz" dedi.
    Genel Müdür Alim, Eği­tim ko­nu­sun­da ka­pı­la­rı­nı ken­di­le­ri­ne açan Ada­let Ba­kan­lı­ğı Rize Per­so­nel Eği­tim Mer­ke­zi Baş­ka­nı, Baş­sav­cı Ne­ca­ti Kur­çen­li'ye te­şek­kür etti.

 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °