ÇAYKURSPOR AİLESİ BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYOR

ÇAYKURSPOR AİLESİ BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYOR

Her yıl ol­du­ğu gibi, bu yılda okul­la­rın yaz ta­ti­li­ne gir­me­si­nin ar­dın­dan, Çay­kurs­por Ku­lü­bü Yaz Fut­bol Okul­la­rı İdman ve seç­me­le­ri­ne on­lar­ca öğ­ren­ci­nin ka­tı­lı­mı devam edi­yor.

    Rize’de Şenol Birol Ama­tör Fut­bol Sa­ha­sı Te­sis­le­rin­de haf­ta­nın 5 günü id­man­la­ra tec­rü­be­li Ant­re­nör­ler­le devam et­mek­te­dir.
    Çay­kurs­por Ku­lü­bü Yö­ne­ti­ci ve Ant­re­nör­le­ri, “Çay­kurs­por aile­si ola­rak 30 yılı aş­kın­dır Türk fut­bo­lu­na ve Rize’mizin gü­zi­de fut­bol ku­lü­bü Çay­kur Ri­zes­por’a ve İli­miz­de çe­şit­li fut­bol lig­le­rin­de oy­ma­yan ta­kım­la­ra alt ya­pı­dan fut­bol­cu ye­tir­me­ye hiç ara ver­me­den devam edi­yo­ruz. Çay­kurs­por fut­bol aile­si ola­rak her yıl geç­tik­çe bü­yü­me­ye devam edi­yo­ruz. Bu yılda her yaş gru­bun­dan genç­le­ri­mi­ze ve ço­cuk­la­rı­mı­za hafta son­la­rı, ruhen ve be­de­nen sağ­lık­lı ge­liş­me­le­ri ve yaz ta­ti­li­ni eğ­len­ce­li bir şe­kil­de ge­çir­me­le­ri için fut­bol oku­lu­muz­da­ki seç­me­le­ri­mi­ze devam et­mek­te­yiz. Ge­le­ce­ğin pro­fes­yo­nel ve milli spor­cu­la­rı­nın ye­tiş­ti­ril­di­ği yaz fut­bol oku­lu­mu­za, 2002-2016 yaş ara­lı­ğı ço­cuk­la­rı­mız ve geç­le­ri­mi­zin her hangi bir maddi ücret öde­me­den ka­tı­lıp, ye­te­nek­le­ri­ni or­ta­ya koy­mak­la­dır­lar. Fut­bol eği­tim­le­ri­miz her Cu­mar­te­si ve Pazar gün­le­ri saat 9.30'da fa­ali­yet­le­ri­miz yoğun bir şe­kil­de ol­duk­ça ka­la­ba­lık bir spor­cu adayı ka­tı­lı­mıy­la devam et­mek­te­dir. Bu ve­si­ley­le ça­lış­ma­la­rı­mız­da her daim maddi ve ma­ne­vi des­tek sağ­la­yan, Çay­kurs­por Ku­lü­bü Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı­mız sn. Yusuf Ziya Alim’e şük­ran­la­rı­mı­zı ile­ti­yo­ruz. ”dedi.
     

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı