ÇAYKURSPOR GÜREŞ DÜZCE'DEN 2 ŞAMPİYONLA DÖNDÜ

Çay­kurs­por gü­reş­çi­si Murat Çelik 62. kg. Tür­ki­ye 3’cu Şam­pi­yon­lu­ğu ba­şa­rı­sı­nı ku­lüp­le­ri­ne ka­zan­dır­dı­lar.

Spor Haberleri 11.08.2023 09:10:00 0
ÇAYKURSPOR GÜREŞ DÜZCE

 Düzce ili, Bah­çe­şe­hir Spor Sa­lo­nun­da ger­çek­le­şen, Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı Spor Hiz­met­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü ve Tür­ki­ye Güreş Fe­de­ras­yo­nu 2023 yılı Osman Bay­rak­tar Se­zo­nu fa­ali­yet prog­ra­mın­da yer alan "Ana­do­lu Yıl­dız­lar Ligi Güreş K. Mi­nik­ler Grup Mü­sa­ba­ka­la­rı­na ka­tı­lan, Çay­kurs­por Güreş Ku­lü­bü spor­cu Eymen Kopuz 68 kg. Tür­ki­ye bi­rin­ci­li­ği, bir diğer Çay­kurs­por gü­reş­çi­si Murat Çelik 62. kg. Tür­ki­ye 3’cu Şam­pi­yon­lu­ğu ba­şa­rı­sı­nı ku­lüp­le­ri­ne ka­zan­dır­dı­lar.
 Mü­sa­ba­ka­lar­da, Rize Genç­lik Spor Ku­lü­bü spor­cu­la­rın­dan 44 kg. Emir­han Ko­yun­cu Tür­ki­ye bi­rin­ci­li­ği, aynı ku­lüp­ten Zafer Aksu 78 kg. Tür­ki­ye ikin­ci­li­ği ve 57 kg. Hü­se­yin Emir Fe­yi­zoğ­lu Tür­ki­ye üçün­cü­lü­ğü ba­şa­rı­sı­nı elde et­ti­ler.
Bir diğer Rize ili ta­kı­mı, Pa­zars­por Güreş Ku­lü­bün­den 52 kg. Mus­ta­fa Uygar Tür­ki­ye 1’cı­lı­ğı şam­pi­yo­nu ol­ma­yı ba­şar­dı.
Mü­sa­ba­ka ha­ri­ta­sı­na göre Ka­ra­de­niz 1 ve Ka­ra­de­niz 2 Böl­ge­sin­den ili­miz­le be­ra­ber 20 takım mü­ca­de­le etti. Amas­ya, Çorum, Bar­tın, Ka­ra­bük, Kas­ta­mo­nu, Bolu, Sam­sun, Sinop, Zon­gul­dak, Düzce, Tokat, Ordu, Gi­re­sun, Trab­zon, Gü­müş­ha­ne, Er­zin­can, Rize, Er­zu­rum, Art­vin, Ar­da­han il­le­ri­nin 2010 – 2011 – 2012 Yaş ka­te­go­ri­le­rin­den olu­şan Erkek Ta­kım­la­rı mü­ca­de­le ede­rek top­lam­da 340 spor­cu ka­tıl­dı. Çay­kurs­por Güreş Ant­re­nör­le­ri, “ Rize’ye yeni güreş te­si­si ka­zan­dı­ran ve ça­lış­ma­la­rın­da her zaman ya­nı­mız­da olan, Genç­lik ve Spor Ba­ka­nı sn. Osman Aşkın Bak, Çay­kurs­por Kulüp YK Baş­ka­nı sn. Yusuf Ziya Alim ve Rize Genç­lik ve Spor İL Müdür sn. Gür­han Yıl­dız’a şük­ran­la­rı­mı­zı su­nu­yo­ruz. “de­di­ler.
De­re­ce­ye giren iller Yoz­gat'ta 21-24 Ağus­tos 2023 ta­rih­le­ri ara­sın­da dü­zen­le­necek olan Tür­ki­ye fi­na­li mü­sa­ba­ka­la­rı­na ka­tıl­ma hak ka­zan­dı­lar.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °