ÇAYKURSPOR RAFTİNG, RİZE'Yİ TEMSİLEN ULUSLARARASI KULÜPLER KUPASI YARIŞLARI İÇİ YOZGAT'DA

Çay­kurs­por Ku­lü­bü Raf­ting ta­kı­mı Av­ru­pa Ulus­la­ra­ra­sı Raf­ting Ku­lüp­ler Ku­pa­sı ya­rış­ma­la­rı­na Rize ilini tem­sil etmek üzere Yoz­gat’a ha­re­ket etti.

Spor Haberleri 20.07.2022 09:47:00 0
ÇAYKURSPOR RAFTİNG, RİZE

    16 Tem­muz 2022 ta­ri­hin­de baş­la­ya­cak olan ya­rış­ma­la­rın açı­lı­şı, Cum­hur­baş­ka­nı Yar­dım­cı­sı Fuat Oktay ta­ra­fın­dan ya­pı­la­cak. 16-22 Tem­muz ta­rih­le­ri ara­sın­da ger­çek­le­şecek olan ya­rış­ma­lar, Ulus­la­ra­ra­sı Raf­ting Tür­ki­ye Grand Prix'si, Yoz­gat İli Çe­ke­rek il­çe­sin­de oluş­tu­ru­lan yapay Raf­ting par­ku­run­da dü­zen­le­necek.
    Bu önem­li ya­rış­ma­da, Rize İlini tem­si­len ka­tı­lan, Çay­kurs­por Ku­lü­bü Raf­ting ta­kı­mı Ant­re­nö­rü Rıza AVCI, “Ay­lar­dır, yıl­lar­ca Raf­ting ya­rış­ma­la­rı­nın ya­pıl­dı­ğı ül­ke­mi­zin en önem­li yarış par­kur ve de­re­le­rin­den olan, Ar­de­şen il­çe­si Fır­tı­na de­re­sin­de ha­zır­lık ça­lış­ma­la­rı­mı­zı, soğuk, sıcak de­me­den sür­dür­dük. Bu önem­li Ulus­la­ra­ra­sı ya­rış­ma­da, Ül­ke­mi­zi, Böl­ge­mi­zi, Rize ili­miz ve Çay­kurs­por Ku­lü­bü­mü­zü en ba­şa­rı­lı şe­kil­de tem­sil ede­rek, en iyi so­nu­cu almak için ça­lış­tık. Ben ve spor­cu­la­rım bu ya­rış­ma­la­ra çok id­di­alı ha­zır­lan­dık.
    Bu par­ku­ru ül­ke­mi­ze ka­zan­dı­ran, Cum­hur­baş­ka­nı Yar­dım­cı­mız sn. Fuat OKTAY’a Raf­ting sporu ca­mi­ası adına şük­ran­la­rı­mı­zı su­nu­yo­ruz. Ay­rı­ca, yurt içi ve ulus­la­ra­ra­sı ya­rış­ma­lar­da her zaman maddi ve ma­ne­vi des­tek­le­riy­le biz­le­re katkı sağ­la­yan, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Çay­kurs­por Ku­lü­bü­müz YK Baş­ka­nı sn. Yusuf Ziya ALİM’e, Ku­lü­bü­müz yö­ne­ti­mi, şah­sım ve spor­cu­la­rı­mız ola­rak şük­ran­la­rı­mı­zı su­nu­yo­ruz. ”dedi.
    Ya­rış­ma­la­rın or­ga­ni­zas­yo­nu, Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı, Tarım ve Orman Ba­kan­lı­ğı, Tür­ki­ye Raf­ting Fe­de­ras­yo­nu ve Çe­ke­rek Be­le­di­ye­si iş bir­li­ğiy­le, Yoz­gat’ın Çe­ke­rek il­çe­sin­de oluş­tu­ru­lan, Tür­ki­ye’nin en yeni ve en uzun yapay Raf­ting par­ku­run­da dü­zen­le­necek.     Tür­ki­ye Raf­ting Fe­de­ras­yo­nu ev sa­hip­li­ğin­de­ki or­ga­ni­zas­yo­na 300'e yakın yerli ve ya­ban­cı spor­cu, ant­re­nör, hakem ve tek­nik ekip ka­tı­la­cak.
     

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °